Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Followers

Monday, July 2, 2012

saya bertuah : WINNER ZFCC 1st GIVEAWAY... : handmade frame yg comel!

as-salam..

harini monday yang tak blues langsung..hehe..dari pagi lagi ada je kejutan yang sangat menyeronokkan..suami yg kacak ke opis,,anak yang comel ke teratak manja..diri yang terkedek2 ke ofis..

yup Sepanyol menang..tahniah..Sepanyol adalah team faveret saya..sebab ada Torres..4-0..such a good final game EURO 2012..tak perlu penalti di masa tambahan macam Portugal hari tu..sian Ronaldo..tak sempat sepak penalti kena balik Portugal.sian dia nangis..jatuh saham macho kt situ..hihi


 okes..berbalik pada tajuk..saya bertuah lagi..hip hip hoooray!bab benda free ni saya suka sangat2..tak sangka saya bertuah lagi kali ni..baru je post entry hadiah bertuah dari HANA CRAFT..(1)(2)(3)...

.kali ni dapat dari ZFcraftCorner. saya bertuah dapat handmade frame yang comel dari diorang..tadi ada entry dari ZFcraftCorner, diorang umumkan pemenang..tak sangka langsung nama saya antara pemenang ..korang macam tak  faham je..takpe..korang tengok link ni..ini saya buat entry masa nak join giveaway  http://piecesofbrown.blogspot.com/2012/06/join-1st-blog-giveaway-zfcraftcorner.html

ini link nya yang memaparkan saya antara pemenang bertuah tu..meh la klik jap!

walaupun tak bertuah dapat Guestbook..mean takde rezeki adik saya la. saya dapat hadiah handmade frame..maknanya ini rezeki untuk atirah..boleh letak gambar atirah yg baru snap hari tu..suka lah.

buat bakal pengantin atau sesiapa yang berhajat nak mencari2 hasil kraft untuk hari bahagia korang boleh tengok kat blog dorang..ZFcraftCorner buat wedding guestbook, wedding giftpack,  birthday givepack dan macam2 lagi hasil kreatif..boleh la jengah2 blog ZFcraftCorner untuk tengok hasil yang comel2 tu..

buat diri sendiri, tahniah la ye :)hihihiihih..






p/s: lepas ni rasa macam nak join banyak2 giveaway..haha..mana tau rezeki nak dapat hadiah free kan..
p/s/s: ke dah sampai masa saya pulak kasi free giveaway kt korang kan..ok..tgh pikir apa yang best utk dihadiahkan pada insan yg bertuah..one fine day, saya nak buat giveaway jugak!

dapat free sapa tak suka kan????

6 comments:

♥ Elin ♥ said...

waaahhh menang lagi! tahniah!
org kretif lah katakan :)

ZFCC said...

congrats dear....hehhehe..thanks gak coz sudi join GA ZFCC...

tassyanatassya said...

thniah firzah pjo...sme2 kite meraikan kejayaan!!

fiszah_pjo said...

elin..hehe..rezeki..alhamdulillah..gudluck jugak dalam giveaway elin tu:)

fiszah_pjo said...

zfcc: most welcome dear..tq tq

fiszah_pjo said...

tassya natasha: hehhehe...kan..mari kita meraikan kejyaan..awak dapat hadiah utama tu..leh goyang2 badan la..seronok :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;