Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

permata hati kesayangan..Anak sulung kami : Nur Adriana Atirah Binti Syahnon

Lilypie Fourth Birthday tickers

Permata Hati kesayangan.. puteri ke dua, Nur Eryna Elisa Binti Syahnon

Lilypie First Birthday tickers

Followers

Monday, July 2, 2012

says: MacBook Air contest giveaway

as-salam

korang suka tak brand Apple??? haha..memang terbaik la kan..banyak kali singgah kedai gajet..pergi jengah2 laptop dan netbook  Macbook Air ni..mahal uols..huhu..tapi absolutely sangat cantik..bergaya dan paling penting canggih!


Macbook air ni keluaran dari Apple. bagi saya brand Apple untuk gajet adalah terbaik..Ipad, Iphone. Ipod..name it..selalunya terbaiklah..



With the latest Intel processors and graphics and faster flash storage, the ultimate everyday notebook is better than ever.http://contest.says.com/?ref=mwnm6

 

ini rupa MacBook Air tu..






 KACAK bukan?????


korang nak menang tak giveaway ni?klik sini..

join je la..free je..untung2 dapat MacBook Air ni sebijik kan..

kalau saya bertuah dan dapat MacBook Air ni..saya nak hadiahkan untuk suami :) semoga niat baik saya dimakbulkan..


heheh..baikkan :)

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;