Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

permata hati kesayangan..Anak sulung kami : Nur Adriana Atirah Binti Syahnon

Lilypie Fourth Birthday tickers

Permata Hati kesayangan.. puteri ke dua, Nur Eryna Elisa Binti Syahnon

Lilypie First Birthday tickers

Followers

Friday, July 20, 2012

atirah demam..

as-salam

lama takde entry.minggu ni lembap dan lemau sebab puteri comel saya tu demam..makanya mama turut emergency leave sebab nak jaga si comel tu..nak pulak mama first day bendera "jepun" makanya memang energy less!

isnin datang kerja macam biasa..tengah hari cikgu kasi tau badan atirah panas. so mama amek halfday leave dan bawak atirah pergi Klinik.kt klinik doktor kasi ubat bontot then amek darah..katanya jangkitan virus.

selasa rabu dan khamis masih tidak ok..petang ke malam ok sikit..bila tidor tengah malam panas balik.papa da belikan air kelapa..orang petua, air kelapa akan cepatkan keluar campak sekiranya demam campak.tp atirah tak demam campak.

hari ni nampak ok sikit even batuk masih kuat..huhu..minta cikgu pantau kejap..if tak ok memang terus pergi hospital..nak bawak dah g hospital hari tu.tp husband cakap kawan dia kasi tau demam virus memang amek masa semnggu..so tunggu lg.if tak esok nak g Paed!


ini gambar atirah lepas jelom kepala..time ni dia segar sikit..tengok TV..saya letak gambar ni dalam facebook.ramai cakap badan atirah nampak susut sangat..sedih la camni..huhu

korang, doakan atirah cepat sihat ye..

selamat berpuasa ye..mama atirah join atirah makan le pada hari pertama dan kedua berpuasa nampaknye..hihi..ops!kurma belum beli lagi..esok da puasa ni!!!!

p/s: Cimb nak kasi Samsung SIII percuma setiap bulan?biar betul..tengok ni je:)

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;