Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Followers

Thursday, July 5, 2012

Akan datang : ICE AGE 4 _continental drift

as-salam...

saya bukanlah penggemar cerita animasi kartun..banyak cerita animasi kartun keluar di pawagam..tapi antara banyak2 cerita animasi, saya paling setia ikut cerita ICE AGE..sebabnya watak kartun dalam ICE AGE adalah sangat kelakar..korang setuju tak???

okes, korang boleh baca review tentang ICE AGE.saya kasi link dari Wikipedia aje la ye.










ini ICE AGE 4. yang bakal berada di pawagam 12 July..3D okes..haruslah menarik..mari tengok sedutan ICE AGE 4



saya tak pandai nak upload video la..korang tengok triller  kt link you tube ni ye


atirah da hampir setahun 2 bulan..ingat da boleh kot bawah atirah pergi tengok muvee.da lama sangat tak tengok muvee ni..last cerita Transformer yang terbaru tu..lama hookey..bulan  July 2011..lebih kurang setahun yang lepas..hope atirah akan behave...

sebabnya papa ngn mama je yang takut sangat nak g tengok wayang bersama atirah ..takut nanti orang lain marah..uwaaa...da lama tak tengok muvee ni..kalau bawak atirah tengok cerita ni sure best kan..jom korang!

p/s: ada 20 IPAD untuk korang..macam mana nak dapat??ikut je link ni :)

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;