Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Followers

Friday, July 20, 2012

syukur: rezeki saya untuk keluarga kecil kami

as-salam

syukur alhamdulillah..rezeki saya tahun ni..

ada adjustment pada basic salary..syukur alhamdulillah...mula-mula dengar takde increment tahun ni..bonus pun takde..tapi hari ni dapat surat dari majikan..ada penyelarasan gaji dan kenaikan..alhamdulillah

sebenarnya semalam ada meeting untuk semua pkerja..tp saya kan MC.so tak tau ape2 la.just dapat emel je la.
hari ni dapat surat dan effective gaji akan datang.backdated tak pasti lagi..hanya dalam surat tulis adjustment untuk basic salary je :)

untung jugak kerja swasta ni...ikut rezeki masing2 la kan..orang gomen untung, orang swasta untung..lepas ni macam nak kena tolak tax je..sebelum ni lom merasa lagi tolak tax..

rezeki untuk suami, untuk anak, untuk diri sendiri dan keluarga..alhamdulillah :)

5 comments:

mrs gold said...

leh la wat open house nanti...hehehe

rDnA said...

alhamdulillah..
best tu naik gaji..takpe deduct tax..kalau ada anak tak banyak nak kena bayar compare to takde anak..kalau terlebih bayar nanti dapat balik..

fiszah_pjo said...

umi: hahha..selalu time raya memang open je rumah aku..meh la ye :)

fiszah_pjo said...

rdna: alhamdulillah..betul tu.setuju dengan dna

myaini said...

Alhamdulilah..rezeki tu....
tolak tax tu takpe..nanti masa isi BE form nanti boleh declare....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;