Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Followers

Tuesday, July 4, 2017

KUTU NOXXA PRESSURE COOKER 2017

assalam,

lepas raya ni ramai pulak mencari periuk NOXXA bertekanan tu kan...sedeynya harga periuk tu sudah NAIK effective JUN2017...nangis akak hujung buju sofa..ehhe..

best sangat untuk para Ibu dan Bapa rushing!hehe.nak semua cepat.masa dapat dipendekkan:)









tapi jalan la sedey..kita open KUTU untuk periuk NOXXA ni ya.. oleh sebab akak akak nk cepat, kita open untuk 5 BULAN  je...

Start: 27/07/2017  End : 27/11/2017

LAST KITA TERIMA 20/07/2017
first payment 27/07/2017

open untuk orang yang betul betul JUJUR..
Payment sharp setiap bulan. kelewatan atas sebab2 tertentu dipertimbangkan atas dasar kemanusian :)

korang jauh????

 Jangan risau, 
sebab Amway sudah bagi FREE delivery untuk orang..

berminat tak???
jom akak masukkan dalam group kami ya...
tp please jangan ngelat K,

cepat wassap saya untuk harga KUTU PERIUK NOXXA 2017

0136323715
0136323715
0136323715

Monday, July 3, 2017

set bersalin terbaik-TROPICAL HERBS amway

assalam

ada yang tengah mencari set bersalin ke???oleh kerana saya sudah mencuba set Tanamera dan Set Tropical Herbs,
saya syorkan untuk ibu ibu yang mahukan penjagaan lengkap luaran dan dalaman boleh cuba set TROPICAL HERBS dari AMWAY.. ini bukan produk rebranding ya..ini melalui pelbagai ujian klinikal dan  kajian dari pelbagai negara.

so buy with confident,hehe :)


set lengkap ni memang FREE BENGKUNG..so tak boleh tak nak bengkung..Amway kasi FREE je..amek je la ye :)


dalam set bersalin ni ada 10 item:

Untuk dimakan:

10 uncang x Teh Herba

60 kapsul herba x Lepas Bersalin 1

80 kapsul herba x Lepas Bersalin 2




Untuk kegunaan luaran:

20 uncang x Herba Pembersih Wanita

20 uncang x Herba Mandian

20 paket x Campuran Peramping Perut (param)

15 paket x Campuran Penghangat Badan

15 paket x Campuran Penenang (pilis)

1 botol 60ml x Minyak Bayi (minyak telon)

1 botol 60ml x Minyak Urut Herba (untuk Ibu)







untuk pertanyaan lanjut nanti wssap saya ye>

FREE POSTAGE SATU MALAYSIA

0136323715
0136323715
0136323715

Puan Fisz

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;