Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Followers

Monday, July 31, 2017

INGIN hamil....Iron FOLIC sangat bagus..

assalam,

Elisa next month dah cukup 3 tahun, maka elokkan kiranya ada adik lagi kan..

so mama tengah berusaha untuk preggy kali ke 3..

apa mama buat????

bermula awal Julai 2017, mama start consume Iron Folic. Iron Folic dari Brand Nutrilite AMWAY.
kenapa makan Iron FOLIC?? 
 mana mana artikel pun menyarankan bahawa, ibu yang ingin hamil perlu mengambil asid folic untuk membantu kepada persediaan rahim  untuk mengandung,


Foto Norhafiszah Bt Johari.

kalau korang nk beli jenama ni, jom wassap saya ye

http://www.wasap.my/+60136323715


banyak jenis jenama ada mengeluarkan Asid Folic ni, saya masih setia dengan Nutrilite setiap kali kehamilan. sama mcm Atirah dan Elisa dulu ,.sebab selalu tak terjadi "accident" ya...setiap kali kehamilan, kami merancang sebaiknya.belum lagi berlaku "anak acccident".. so sebab tu la, tiap kali mahu hamil saya mesti amek Asid Folik..


pilihan saya IRON FOLIC, selain bekalkan nutrien asid folic, tablet ni mempunyai  zat besi. 


Mengapakah saya perlukan asid folik?

Asid folik menolong melindungi bayi dalam kandungan anda daripada kecacatan dalam sistem sarafnya (kecacatan tiub neural) seperti spina bifida.
Spina bifida berlaku apabila pelindung yang melitupi saraf tunjang bayi tidak tertutup dengan sempurna. Ini boleh menyebabkan kerosakan saraf kekal. 
Dalam masa 12 minggu pertama kehamilan, otak dan sistem saraf bayi terbentuk dan berkembang dengan pesat. Oleh sebab itu, adalah sangat penting untuk mengambil folik asid setiap hari pada masa itu. 
Dalam trimester kedua, iaitu dari minggu ke-13 kehamilan, anda sudah boleh berhanti mengambil asid folik. Namun jika anda terus mengambil asid folik sepanjang kehamilan, ia tidak akan menjejaskan kesihatan anda ataupun bayi anda. 
(sumber dari  www.babycenter.com.my)

Friday, July 28, 2017

FISSTICKER masuk Surat Khabar!!!!

assalam,

hari ni nak kongsi rasa gembira dengan korang..hehe

Rabu lepas Fissticker Enterprise featured ni Sinar Harian :)..macam mimpi je tetiba muka masuk paper..semuanya pantas je... Jumaat dapat panggilan dari wartawan Sinar Harian, dia cakap nak cover cerita tentang sticker dapur yang Fissticker buat...

Isnin nya ada sesi interview, dan Rabu tersiar la cerita kami..hehe..korang perasan ke tak?tak perasan la kot if tak bagi tau kan...ok meh nak share sikit :)





kalau korang berminat nk buat sticker rempah ni laju laju wassap kami ya
KLIK je lik wassap di bawah ya


http://www.wasap.my/60196000262


jom jamu mata dengan koleksi sticker rempah yang telah kami buat











okes, macam mana nak order, meh baca cara caranya ya 















kalau korang berminat nk buat sticker rempah ni laju laju wassap kami ya
KLIK je lik wassap di bawah ya






Tuesday, July 4, 2017

KUTU NOXXA PRESSURE COOKER 2017

assalam,

lepas raya ni ramai pulak mencari periuk NOXXA bertekanan tu kan...sedeynya harga periuk tu sudah NAIK effective JUN2017...nangis akak hujung buju sofa..ehhe..

best sangat untuk para Ibu dan Bapa rushing!hehe.nak semua cepat.masa dapat dipendekkan:)









tapi jalan la sedey..kita open KUTU untuk periuk NOXXA ni ya.. oleh sebab akak akak nk cepat, kita open untuk 5 BULAN  je...

Start: 27/07/2017  End : 27/11/2017

LAST KITA TERIMA 20/07/2017
first payment 27/07/2017

open untuk orang yang betul betul JUJUR..
Payment sharp setiap bulan. kelewatan atas sebab2 tertentu dipertimbangkan atas dasar kemanusian :)

korang jauh????

 Jangan risau, 
sebab Amway sudah bagi FREE delivery untuk orang..

berminat tak???
jom akak masukkan dalam group kami ya...
tp please jangan ngelat K,

cepat wassap saya untuk harga KUTU PERIUK NOXXA 2017

0136323715
0136323715
0136323715

Monday, July 3, 2017

set bersalin terbaik-TROPICAL HERBS amway

assalam

ada yang tengah mencari set bersalin ke???oleh kerana saya sudah mencuba set Tanamera dan Set Tropical Herbs,
saya syorkan untuk ibu ibu yang mahukan penjagaan lengkap luaran dan dalaman boleh cuba set TROPICAL HERBS dari AMWAY.. ini bukan produk rebranding ya..ini melalui pelbagai ujian klinikal dan  kajian dari pelbagai negara.

so buy with confident,hehe :)


set lengkap ni memang FREE BENGKUNG..so tak boleh tak nak bengkung..Amway kasi FREE je..amek je la ye :)


dalam set bersalin ni ada 10 item:

Untuk dimakan:

10 uncang x Teh Herba

60 kapsul herba x Lepas Bersalin 1

80 kapsul herba x Lepas Bersalin 2




Untuk kegunaan luaran:

20 uncang x Herba Pembersih Wanita

20 uncang x Herba Mandian

20 paket x Campuran Peramping Perut (param)

15 paket x Campuran Penghangat Badan

15 paket x Campuran Penenang (pilis)

1 botol 60ml x Minyak Bayi (minyak telon)

1 botol 60ml x Minyak Urut Herba (untuk Ibu)







untuk pertanyaan lanjut nanti wssap saya ye>

FREE POSTAGE SATU MALAYSIA

0136323715
0136323715
0136323715

Puan Fisz

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;