Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Followers

Friday, July 28, 2017

FISSTICKER masuk Surat Khabar!!!!

assalam,

hari ni nak kongsi rasa gembira dengan korang..hehe

Rabu lepas Fissticker Enterprise featured ni Sinar Harian :)..macam mimpi je tetiba muka masuk paper..semuanya pantas je... Jumaat dapat panggilan dari wartawan Sinar Harian, dia cakap nak cover cerita tentang sticker dapur yang Fissticker buat...

Isnin nya ada sesi interview, dan Rabu tersiar la cerita kami..hehe..korang perasan ke tak?tak perasan la kot if tak bagi tau kan...ok meh nak share sikit :)





kalau korang berminat nk buat sticker rempah ni laju laju wassap kami ya
KLIK je lik wassap di bawah ya


http://www.wasap.my/60196000262


jom jamu mata dengan koleksi sticker rempah yang telah kami buat











okes, macam mana nak order, meh baca cara caranya ya 















kalau korang berminat nk buat sticker rempah ni laju laju wassap kami ya
KLIK je lik wassap di bawah ya






No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;