Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Followers

Tuesday, July 4, 2017

KUTU NOXXA PRESSURE COOKER 2017

assalam,

lepas raya ni ramai pulak mencari periuk NOXXA bertekanan tu kan...sedeynya harga periuk tu sudah NAIK effective JUN2017...nangis akak hujung buju sofa..ehhe..

best sangat untuk para Ibu dan Bapa rushing!hehe.nak semua cepat.masa dapat dipendekkan:)









tapi jalan la sedey..kita open KUTU untuk periuk NOXXA ni ya.. oleh sebab akak akak nk cepat, kita open untuk 5 BULAN  je...

Start: 27/07/2017  End : 27/11/2017

LAST KITA TERIMA 20/07/2017
first payment 27/07/2017

open untuk orang yang betul betul JUJUR..
Payment sharp setiap bulan. kelewatan atas sebab2 tertentu dipertimbangkan atas dasar kemanusian :)

korang jauh????

 Jangan risau, 
sebab Amway sudah bagi FREE delivery untuk orang..

berminat tak???
jom akak masukkan dalam group kami ya...
tp please jangan ngelat K,

cepat wassap saya untuk harga KUTU PERIUK NOXXA 2017

0136323715
0136323715
0136323715

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;