Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Followers

Tuesday, December 27, 2016

STICKER POMADE

Assalam..

wah, korang da ada produk POMADE sendiri ke?meh sini kita buatkan sticker untuk cantikkan lagi tin POMADE korang ya..

selalu orang tempah  dua size utk pomade ni samaada 7.5cm bulat dan 8cm bulat..

SIZE: 7.5CM RM65 untuk 100pcs
SIZE: 8 CM RM70 untuk 100pcs
POSLAJU=RM8

macam mana nk tempah??jom wassap team kami ya

019 6000262
013 6323715


Image may contain: food

No automatic alt text available.


No automatic alt text available.

No automatic alt text available.






No automatic alt text available.

Tuesday, December 6, 2016

PLASTIK TRANSPARENT DENGAN STICKER MURAH MURAH

assalam ... selamat pagi kepada para pembaca  

macam mana permulaan pagi hari ni? bagus atau muram???jangan muram lama lama la..kerana masih awal pagi ni..ceria ceria kan hari supaya pengakhiran malam akan jadi lebih indah...

hari ni baru bekersempatan nak update blog tentang plastik transparent yang kami ada..di IG mungkin ramai sudah tau... selain printing sticker dan lain lain, kami jugak ada supply plastik transparent ya..HOT dan Trendy

FISSTICKER  ada 3 jenis plastik transparent

1) PLASTIK UNTUK SHAWL
2) PLASTIK SHOPPING
3) PLASTIK ZIPLOCK


OK,
macam mana rupa beg plastik tu ya...mari kita tengok contoh..
kami jual sekali pakej ya.senang orang beli plastik dengan sticker..

sekarang ni ramai yang cari plastik siap bercetak.. tp mungkin Kedai printing amek MOQ 500pcs..bajet lari kan??? nak start bisnes try sikit sikit dlu...so kami memang dari dlu lagi minimum order utk sticker adalah 100pcs je..

dan PALING LAKU KERAS adalah sticker 9cm x 5cm transparent yang kami jual.90% dari customer kami keep repeating size yang sama sebab KUALITI dan HARGA yang murah dari tempat lain...


LEKAT JE dengan sticker terus nampak CLASS uols..hehe..kos rendah tapi kebabom...


 untuk pakej plastik ni ada 3 pakej..

PAKEJ A -PLASTIK SHAWL

* 100pcs sticker 9cm x 5cm
*100pcs plastik shawl 
-size plastik: 16" x 6.5"
-ada lubang udara
-kualiti plastik:tebal dan sangat bagus
* POS LAJU
=RM65  (Semenanjung)
=RM71 (Sabah Sarawak)
















--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



PAKEJ B- SHOPPING BAG

* 100pcs sticker 9cm x 5cm
*130pcs (~1 kg) plastik shopping

-size plastik: 11" x 13"
-ada lubang pemegang tangan
-kualiti plastik:tebal dan sangat bagus
* POS LAJU
=RM70  (Semenanjung)
=RM76 (Sabah Sarawak)


Displaying 14054956_1055749717847139_4621412113595707219_n.jpg

Displaying 14495401_1094668110621966_3806418620309969934_n - Copy.jpg

Displaying 15032870_1126428177445959_6886200040346664157_n.jpg


Displaying 15036198_1126423747446402_637091367115061419_n.jpg





--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



PAKEJ C- PLASTIK ZIPLOCK

* 100pcs sticker 9cm x 5cm
*100pcs PLASTIK ZIP LOCK

-size plastik: 9" x 14"
-ZIPLOCK
-kualiti plastik:tebal dan sangat bagus
* POS LAJU
=RM76  (Semenanjung)
=RM83 (Sabah Sarawak)















Semua item adalah READY STOCK ya.. jangan risau...

POSTAGE KAMI  SETIAP HARI ISNIN RABU DAN JUMAAT..korang kena buat bayaran 1 hari sebelum ya...
yang mana nak selfcollect boleh di kediaman kami berlokasi di SG SEKAMAT, KAJANG, SELANGOR..


ok lah, dah panjang panjang korang baca dan tengok gambar, kalau berkenan, cepat cepat wassap team kami ya..insyaallah kami akan cuba reply secepat mungkin ..

waktu whatsapp dari jam 7pagi hingga 10.30 malam sahaja

JOM WHATSAPP:
013 6323715  / 0196000262
013 6323715  / 0196000262
013 6323715  / 0196000262
013 6323715  / 0196000262
013 6323715  / 0196000262

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;