Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

permata hati kesayangan..Anak sulung kami : Nur Adriana Atirah Binti Syahnon

Lilypie Fourth Birthday tickers

Permata Hati kesayangan.. puteri ke dua, Nur Eryna Elisa Binti Syahnon

Lilypie First Birthday tickers

Followers

STICKER KALIS AIR

SILA KE OFFICIAL BLOG UNTUK STICKER YA,KAT SITU LEBIH DETAIL DENGAN CONTOH DAN HARGA

www.fissticker.com

as-salam

selain cerita tentang anak, saya nak cerita tentang bisnes kecil kecilan yang sedang saya buat sekarang iaitu sticker/label

saya ada menerima tempahan sticker yang kalis air..ini bukan kertas ye,.dia macam plastik. so memang kalis air. printing black n white je.dan printing nya jugak kalis air :)

sebelum kita tunjuk hasil sticker yang kosong, meh kita tengok  sticker kartun yang comel comel..sesuai untuk labelkan barangan  anak kita seperti toys, botol susu atau apa sahaja yang kita mahu, hatta nak labelkan setiap pensel warna anak pun takpe.hehehe.





saiz: 3cm x 1.3cm
pilihan: barbie princess, upin dan ipin ,  MINION, MICKEY&MINNIE, CUTE BEAR,MIX BOY
harga: rm 8 utk 50pcs
---------------------------------------------------------------------------------



saiz: 4.6cm x 1.8cm
pilihan: UPIN IPIN, SOFIA THE FIRST, FROZEN, 
ANGRY BIRD,THOMAS  FRIEND, BARBIE
harga: rm 10 utk 50 pcs
---------------------------------------------------------------------------------

selain dari sticker kartun, kami banyak ada yang kosong punya..sesuai untuk perniagaan kecil kecilan dan apa sahaja,

paling hangat dan banyak permintaaan adalah size 2.2cm x 0.9cm. ini saiz paling kecik yang kami ada. hanya rm5 utk 100pcs..


     




saiz: 2.2 cm x 0.9cm
warna: transparent, pink rainbow, GOLD, laser chrome dan 4 warna, SILVER
harga: rm5 untuk 100pcs



  

   
saiz: 3cm x 1cm
warna: gold, silver dan PINK RAINBOW
harga: rm10 untuk 100pcs


   
saiz: 3cm x 1.5cm
warna: laser chrome, TRANSPARENT, GOLD, PINK RAINBOW
harga: rm 12 untuk 100pcs






saiz : 3cm x 2cm
warna: putih
harga: rm 13 untuk 100pcs






  
saiz : 4.7 cm x 1.5cm
warna: silver, LASER, PUTIH, TRANSPARENT
harga: rm 15 untuk 100 pcs




saiz: bulat diameter 3cm
warna: pink rainbow, GOLD, TRANSPARENT
harga: rm 20 untuk 100pcs




  
  

saiz : 4.5 cm x 2.5cm
warna: gold, PUTIH, TRANSPARENT, LASER
harga: rm18 untuk 100pcs


saiz: 5cm x 3 cm
warna: GOLD, PINK, PUTIH, TRANSPARENT, 
harga: rm 22 untuk 100 pcs



  
saiz : 7.5cm x 2.5cm
warna: silver
harga: rm24 untuk 100keping


      

saiz: 5cm x 5 cm
 warna: SILVER


harga: rm 28 untuk 100pcs


saiz: 8CM X 5CM 
warna: YELLOW (OVAL SHAPE)
harga: rm 37 untuk 100pcs

saiz: 5cm BULAT
 warna: TRANSPARENT

harga: rm 35 untuk 100pcs
  
  

saiz: 9cm x 5 cm
 warna: TRANSPARENT
harga: rm 33 untuk 100pcs





saiz: 7CM BULAT
 warna:WHITE GLOSS


harga: rm 45 untuk 100pcs


DELIVERY SETIAP HARI BERIKUT SHJ:-

  • ISNIN
  • RABU
  • JUMAAT


UNTUK CUSTOMER BERHAMPIRAN,

BOLEH JUGAK SELF COLLECT STICKER DI RUMAH SAYA

LOKASI SUNGAI SEKAMAT, KAJANG 
BERDEKATAN RNR BUKIT DUKUNG




0136323715 @ 019 6000262
0136323715 @ 019 6000262
0136323715 @ 019 6000262
0136323715 @ 019 6000262





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;