Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

permata hati kesayangan..Anak sulung kami : Nur Adriana Atirah Binti Syahnon

Lilypie Fourth Birthday tickers

Permata Hati kesayangan.. puteri ke dua, Nur Eryna Elisa Binti Syahnon

Lilypie First Birthday tickers

Followers

Monday, January 9, 2017

panjat tangga BATU CAVES

assalam

lama tak berblogging tentang jalan jalan...banyak aktiviti yang  berlaku tidak dicoretkan dalam blog ni..makin sunyi dengan perihal kehidupan...asyik gambar sticker je kan...

ok ok,  kali ni kita cerita perihal kehidupan pulak.nothing special pun... cerita biasa biasa untuk orang biasa biasa..hehe. sabtu lepas kami pergi majlis hari jadi anak Aiman.. FATEH dan 5 tahun, lokasi hari jadi dekat Butik Vendor, LIL PERIDOT di Amara Residensi, Batu CAVES.  Butik Aiman ni collaborasi dengan beberapa teman bisnes dia... Diorang jual barang Baby berjenama,.macam macam ada.high kualiti, branded dengan harga istimewa... nanti korang gogle je k kedai tu...

Image may contain: 3 people, people sitting, child and closeup

selfie la  tu selalu sangat bila dalam kereta.anak anak pulak kemain lg kalau ajak selfie..so share la kt sini  sekeping.hahahha


Image may contain: 7 people, people smiling, people standing

Image may contain: 27 people, people smiling, indoor


Image may contain: 7 people, people smiling, people standing


opss lupa pulak, Hari Jadi Fateh bertemakan Superhero...
Image may contain: 2 people, people smiling, child and outdoor
nampak tak superwomen yang comel comel ni..ikot tema hookay!!!!



lepas majlis tu, suami ajak panjat tangga Batu Caves..tak pernah pergi seumur hidup tempat tu..alang alang dah dekat so kami masuk je la..Bayar parking RM2.. pergi bukan pada hari perayaan Hindu, memang tak penuh orang.relax je...kalau korang nak tengok yang paling meriah time Thaipusam la...bersemut orang dalam tu...so kalau nak jalan jalan sighseeing, pergi la wekeend biasa biasa.


Image may contain: outdoor
Batu Caves  tempat agama untuk Kaum Hindu dan seangkatan dengannya.. berjaya jugak kami panjat anak tangga Batu Caves tu.takde la tinggi mana .orang tua pun boleh panjat..so jangan takot nak mencuba..melihat salah satu tempat perlancongan di MALAYSIA...Hey, nape pergi batu caves?tempat orang India? opss..itukan tempat perlancongan.tak salah kita nak tengok budaya orang lain...

Apa ada dalam gua tu? ada beberapa Kuil Hindu.kita boleh tengok cara mereka sembahyang..kita boleh tengok struktur Gua..atas puncak tu sejuk je..berangin... 

my kids just enjoy the environment...sejuk...tak panas



Image may contain: 4 people, people smiling, outdoor and nature


Image may contain: 1 person, outdoor

abg sado saya ni jgn nk ngurat2 ye..hahhaha


Image may contain: 2 people, people sitting and outdoor


Tuesday, December 27, 2016

STICKER POMADE

Assalam..

wah, korang da ada produk POMADE sendiri ke?meh sini kita buatkan sticker untuk cantikkan lagi tin POMADE korang ya..

selalu orang tempah  dua size utk pomade ni samaada 7.5cm bulat dan 8cm bulat..

SIZE: 7.5CM RM65 untuk 100pcs
SIZE: 8 CM RM70 untuk 100pcs
POSLAJU=RM8

macam mana nk tempah??jom wassap team kami ya

019 6000262
013 6323715


Image may contain: food

No automatic alt text available.


No automatic alt text available.

No automatic alt text available.






No automatic alt text available.

Tuesday, December 6, 2016

PLASTIK TRANSPARENT DENGAN STICKER MURAH MURAH

assalam ... selamat pagi kepada para pembaca  

macam mana permulaan pagi hari ni? bagus atau muram???jangan muram lama lama la..kerana masih awal pagi ni..ceria ceria kan hari supaya pengakhiran malam akan jadi lebih indah...

hari ni baru bekersempatan nak update blog tentang plastik transparent yang kami ada..di IG mungkin ramai sudah tau... selain printing sticker dan lain lain, kami jugak ada supply plastik transparent ya..HOT dan Trendy

FISSTICKER  ada 3 jenis plastik transparent

1) PLASTIK UNTUK SHAWL
2) PLASTIK SHOPPING
3) PLASTIK ZIPLOCK


OK,
macam mana rupa beg plastik tu ya...mari kita tengok contoh..
kami jual sekali pakej ya.senang orang beli plastik dengan sticker..

sekarang ni ramai yang cari plastik siap bercetak.. tp mungkin Kedai printing amek MOQ 500pcs..bajet lari kan??? nak start bisnes try sikit sikit dlu...so kami memang dari dlu lagi minimum order utk sticker adalah 100pcs je..

dan PALING LAKU KERAS adalah sticker 9cm x 5cm transparent yang kami jual.90% dari customer kami keep repeating size yang sama sebab KUALITI dan HARGA yang murah dari tempat lain...


LEKAT JE dengan sticker terus nampak CLASS uols..hehe..kos rendah tapi kebabom...


 untuk pakej plastik ni ada 3 pakej..

PAKEJ A -PLASTIK SHAWL

* 100pcs sticker 9cm x 5cm
*100pcs plastik shawl 
-size plastik: 16" x 6.5"
-ada lubang udara
-kualiti plastik:tebal dan sangat bagus
* POS LAJU
=RM65  (Semenanjung)
=RM71 (Sabah Sarawak)
















--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



PAKEJ B- SHOPPING BAG

* 100pcs sticker 9cm x 5cm
*130pcs (~1 kg) plastik shopping

-size plastik: 11" x 13"
-ada lubang pemegang tangan
-kualiti plastik:tebal dan sangat bagus
* POS LAJU
=RM70  (Semenanjung)
=RM76 (Sabah Sarawak)


Displaying 14054956_1055749717847139_4621412113595707219_n.jpg

Displaying 14495401_1094668110621966_3806418620309969934_n - Copy.jpg

Displaying 15032870_1126428177445959_6886200040346664157_n.jpg


Displaying 15036198_1126423747446402_637091367115061419_n.jpg





--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



PAKEJ C- PLASTIK ZIPLOCK

* 100pcs sticker 9cm x 5cm
*100pcs PLASTIK ZIP LOCK

-size plastik: 9" x 14"
-ZIPLOCK
-kualiti plastik:tebal dan sangat bagus
* POS LAJU
=RM76  (Semenanjung)
=RM83 (Sabah Sarawak)















Semua item adalah READY STOCK ya.. jangan risau...

POSTAGE KAMI  SETIAP HARI ISNIN RABU DAN JUMAAT..korang kena buat bayaran 1 hari sebelum ya...
yang mana nak selfcollect boleh di kediaman kami berlokasi di SG SEKAMAT, KAJANG, SELANGOR..


ok lah, dah panjang panjang korang baca dan tengok gambar, kalau berkenan, cepat cepat wassap team kami ya..insyaallah kami akan cuba reply secepat mungkin ..

waktu whatsapp dari jam 7pagi hingga 10.30 malam sahaja

JOM WHATSAPP:
013 6323715  / 0196000262
013 6323715  / 0196000262
013 6323715  / 0196000262
013 6323715  / 0196000262
013 6323715  / 0196000262

Sunday, November 20, 2016

Promosi Kembali ke Sekolah .. Sticker Nama KALIS AIR

assalam semua..

NOVEMBER going to end... so macam biasa CUTI SEKOLAH pun bakal bermula..hip hip Hooray..masa paling seronok  untuk anak anak.dapat berehat dan bercuti panjang..ada yang pulang ke kampung untuk habiskan masa dengan atuk nenek, ada jugak yang berkerja keras ke kelas tuisyen,ada yang lepak je kat rumah..ada jugak yang join kem Motivasi kan??? apa pun ENJOY your day ok!!

tapi jangan lupa buat persiapan awal untuk sesi persekolahan 2017 ya..selalu yang amek port bab bab ini tidak lain tidak bukan IBU/MAMA dan seangkatan dengan nya la kan..

salah satu persiapan awal adalah LABELKAN barangan anak anak..untuk anak anak yang masih kecik part paling KRITIKAL adalah pensel warna, pembaris, pen..selalu je tertukar dan kebanyakkan nya HILANG..heheh..jangan risau..jom labelkan barangan anak anak dengan sticker KALIS AIR dari FISSTICKER

sticker murah dijamin KUALITI BAGUS..KALIS AIR, TAHAN PANAS, MELEKAT KUAT...dan yang penting MURAH je..

sticker kita bermula rendah je RM5 utk 100pcs :)

jom kita tengok contoh  contoh ya...

kali ni kita  sertakan sekali kod tulisan dan kartun utk senang ibu /anak anak pilih.tp optionnya 10 sahaja ya...sebab nanti lagi banyak option lagi pening uols nak pilih..hehhe

INI STICKER PALING KECIL DAN PALING MURAH YA
size : 2.2 cm x 0.9cm
harga: RM 5  untuk 100 keping


INI STICKER KECIL DAN PANJANG SIKIT
size : 3.0 cm X 1.0cm


harga: RM 10  untuk 100 keping















OKEY... Dah faham kan,,apa lagi meh la cepat cepat whatsapp team kami ya

019 6000262 / 0136323715
019 6000262 / 0136323715
019 6000262 / 0136323715
019 6000262 / 0136323715
019 6000262 / 0136323715
019 6000262 / 0136323715

Dah lekat contoh contohnya macam ni ya :)















DAN KALAU KORANG CARI STICKER SIZE LAIN LAGI, MEH LA  JENGUK TERUS INSTAGRAM KAMI YA..BANYAK JENIS LAGI ..BOLEH TENGOK CONTOH2..


jangan lupa follow K :)..LIKE je link bawah ni..akan terus ke IG kami :)


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;