Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

permata hati kesayangan..Anak sulung kami : Nur Adriana Atirah Binti Syahnon

Lilypie Fourth Birthday tickers

Permata Hati kesayangan.. puteri ke dua, Nur Eryna Elisa Binti Syahnon

Lilypie First Birthday tickers

Followers

Tuesday, August 2, 2016

TUDUNG KANAK KANAK YANG CANTIK DAN BERKUALITI

Assalam

apa kabar semua???

hari ni nak update tudung anak ..tudung cotton lembut 2 muka.senang pakai, tak mudaj renyuk dan mudah diuruskan

kain cotton yang strectable..sejuk dan tak nipis ya..tidak terlalu tebal.sesuai sangat utk anak anak kecik. sesuai jugak utk dorang bawak bersukan

HARGA PROMOSI= RM23/pcs

Harga Asal = RM26 /pcs

TIDAK TERMASUK POSTAGE YA
MATERIAL: COTTON LEMBUT (TAK NIPIS/TAK JARANG)
SEJUK SELESA

ADA 3 AKSESORI :(2 MATA DAN 1 BEAR)

WHATSAPP KAMI YA 

013 6323715
013 6323715










Wednesday, July 20, 2016

LABEL PLASTIK SHAWL/ TUDUNG ANDA!!!!!!! DENGAN STICKER TRANSPARENT MURAH

assalam

sekarang ni ramai yang jual tudung sendiri kan..nak nampak exclusif tudung /shawl tu boleh tengok dari segi packaging jugak.. kadang kadang tudung or shawl tu sama je material dia..tapi orang jual lain lain harga .. bila berkotak dan berlabel cantik harga tudung jadi mahal

kami di fissticker ada jual sticker transparent/bila lekat kt plastik je nampak sungguh exclusif..tak perlu berbelanja lebih..boleh save kos dalam masa yang sama shawl korang berbungkus plastik yang gojes

plastik shawl pun kami ada jual tapi fokus kami lebih kepada sticker. sebabnya plastik shawl maybe korang boleh dapat lg murah dari kami jual

so kami jual sticker je..tp yang takde plastik transparent tu boleh la beli dari kami..tp postage mahal sikit sebab plastik kan berat.sticker ringan je

detail tentang sticker

size: 9cm x 5cm 
material:  polyester transparent

cetakan hitam = rm 33 utk 100pcs
cetakan putih = rm60 utk 100pcs
cetakan gold= rm 90 utk 100pcs

pos rm 4

selalu orang amek cetak hitam je

meh tgk gambar
























berminat nak order ke?

whatsaap kami cepat cepat

019 6000 262  / 013 6323715
019 6000 262  / 013 6323715
019 6000 262  / 013 6323715
019 6000 262  / 013 6323715
019 6000 262  / 013 6323715

NAK SELFCOLLECT BOLEH..Di kediaman kami di SG SEKAMAT, KAJANG.

last payment before 11am ya..kami akan cuba pos hari yang sama

Tuesday, July 12, 2016

SELF COLLECT STICKER DI KAJANG

ASSALAM

BUAT SEMUA CUSTOMER YANG DISAYANGI

FISSTICKER TIDAK LAGI BEROPERASI DI CHERAS, BANDAR SRI PERMAISURI, KL

KAMI SUDAH BERPINDAH BERKUAT KUASA 

APRIL 2016 ON WARD


UNTUK TEMPAHAN STICKER YANG URGENT BOLEH SELF COLLECT DI 

SUNGAI SEKAMAT, KAJANG

LOKASI TEPAT ADALAH

TAMAN KOPERASI CUEPACS,
43000 KAJANG, SELANGOR

LANDMARK:

MASUK SIMPANG RNR BUKIT DUKUNG

raya 2016 tema kuning

asslaam..
yeay tahun ni sempat amek gambar raya..tapi 2 hari sebelum raya saya demam siap pakej batuk sakit tekak..teruk giler sampai suara pun tak de.tak larat abes,,hanya makan panadol utk kasi kuat.abes panadol panas balik...

so pagi raya telan panadol dlu,then baru semangat nk siap siap n tangkap gambar..jam 1-2 petang dah flat balik.sedara dtg pun tak layan da,,tdo terus,,sbb telan panadol balik,..jam 5 ptg baru ok balik dan kuar beraya balik,,fuh fuh...

banyak pic raya jugak..tp kita belanja pic raya tema kuning je la dulu k.























baju kuning kami fully handmade by my mother,,, really comfy ... cantik dan nice fitted

Friday, July 1, 2016

azam raya 2016

assalam

bila tengok tengok balik entry pasal raya, dah 2 tahun tak up cerita tentang raya.busy barang kali..

so tahun ni insyaallah kita up pic raya 2016 ya,,
semoga azam tercapai..

korang da start balik kg ke?

Thursday, June 30, 2016

update tentang sticker 7cm

ASSALAM,


nak cari sticker bulat 7cm ke?????

ni ha..tak yah cari jauh jauh,.Fissticker ada sticker bulat 7cm

minimum order 100 pcs je

harga berapa???

rm45 utk 100pcs je* tak TERMASUK POS

kalau beli 1000pcs dapat harga rm380 free postage


CETAKAN HITAM  shj













IG: Fissticker
whatsapp kami untuk order

013 6323715

019 6000262

POSTAGE SETIAP HARI ISNIN/ RABU/ JUMAAT.

UNTUK SELF COLLECT HANYA PADA HARI POSTAGE YA.

SELF COLLECT BOLEH DIBUAT DI RUMAH KAMI



KAJANG, SELANGOR

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;