Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Followers

Sunday, December 31, 2017

sticker buku murah :)

assalam semua,

dah jadi kebiasaan bila sampai hujung tahun  mesti ibu bapa buat persediaan untuk anak anak masuk sekolah..lagi lagi untuk anak yang nak masuk darjah 1 kan..kebanyakkan dari atas rambut hingga hujung kaki, persedian rapi dibuat untuk anak kesayangan..

buku sekolah adalah benda wajib sekali la..ye la, nak belajar kan..kena la ada buku...untuk anak anak yang belum pandai menulis atau tulisan masih lagi kategori " AWAL", selalu mak atau ayah yang kena tulis nama anak pada stiap buku... nama anak dah la panjang, lpas tu banyak pulak buku nya...mau lenguh tangan tangan...hehhe

alternatif nya, ramai buat COP  je.sekali buat boleh pakai bertahun :)

selain dari COP, Sticker buku adalah OPTION terbaik..selain seragam, KEMAS dan CANTIK, mudah sangat cara gunanya. just TAMPAL je pada buku sekolah tu.anak kecik pun xcited buat,dorang je boleh tampal sendiri..ya la xcited kan nak masuk sekolah baru..


kami ada jual sticker buku sekolah...warna PUTIH dan PANJANGNYA  8 cm x 1 cm
jom tengok contoh contohnya ya















SIAP: 1-2 hari berkerja
HARGA: RM10/50pcs
POS XPRES rm5 @POS LAJU RM8


JOM PILIH JENIS TULISAN

 macam mana nak order ni???

wassap team kami dan pilih FONT dan bagi nama anak anak anda ya :)

just klik je link ni, terus masuk ke wasssap  FISSTICKER








Thursday, November 23, 2017

Lekat STICKER je kt buku sekolah anak, senang!

assalam

Dah makin nak hujung tàhun,ramai ibu bapa dah buat persediaan untuk sesi sekolah tahun depan..bagus buat awal awal supaya tak kelam kabut...selalu mak mak la penat menulis nama anak satu-satu.tambah tambah yang masih di awal persekolahan..dengan nama anak panjang,dan banyak buku buku perlu tulis, cara senang, tampal je dengan sticker...

Buku sekolah jadi SERAGAM, KEMAS, dan paling penting MURAH. jimat poket ayah :)








sticker nama untuk buku sekolah
SIZE: 8cm x 1cm
HARGA:
50pcs =Rm10
100pcs= rm18

**Tidak termasuk postage**

KOS POSTAGE:
poslaju semenanjung= rm8
pos laju sabah sarawak= rm12
POS EXPRESS= RM5


Mcm mana nak order?
Whatsapp team kami ya
013 6323715
019 6000262





Pilihan tulisan diberi.jika nak font lain sila inform kami..
#fontbukusekolahbyfissticker








**Berapa lama siap?**
1 ke 2 hari bekerja...


 
If nak selfcollect boleh sama hari.
LOKASI kami di taman koperasi cuepacs,43000 kajang..
after received payment baru boleh collect 

 CEPAT, MUDAH, CANTIK , MURAH DAN SERAGAM :)

Thursday, October 26, 2017

sticker Shaklee Murah murah

assalam,

ramai agen Shaklee yang PM sis untuk sticker murah  untuk dilekatkan pada Shaker diorang,
so sis memang cadangkan sticker transparent kami size 9cm x 5cm. paling murah cetakan HITAM sahaja.. 

harganya RM33 untuk 100pcs. minimum order 100pcs ya..korang boleh nak tambah info info lain seperti emel, wassap no dan lain lain.depend pada kehendak pelanggan.. buat masa sekarang kita hanya ada warna HITAM, putih, gold dan merah. setiap cetakan harga nya berbeza ya..

utk sticker Shaklee ni kita boleh proses cepat.order harini Esok leh pos..yang berdekatan boleh selfcollect within same day.

lokasi kami di Taman Koperasi Cuepacs, KAJANG ya...bukan kt suntex Cheras tu...LANDMARK MRT bukit dukung

so far sejak beroperasi dari 2011, harga sticker kami untuk shaker SHAKLEE ni, ada perubahan sekali je dari RM30 ke RM33 untuk 100pcs...
since 2013  kami maintain harga sticker RM33/100pcs sampai sekarang 2017..
yang masih bertanya, kami tetap dengan harga kami RM33/100pcs. tiada peningkatan harga sticker ya...


nk cepat  klik je link wassap ni  ya..akan terus masuk wassap saya..



jom layan gambar









Saturday, October 14, 2017

new KUTU untuk periuk NOXXA


alhamdulillah

 bulan ni setel payment 13 orang utk team kutu yang bermula 4 bulan lepas,,sebab 13 orang ni amek ansuran 4 bulan sahaja,
tapi ada yang masih berminat nak main kutu noxxa lagi..sis nak open lagi siapa nak main kutu noxxa,
8 orang sahaja sis cari:-

ada lagi 5 tempat kosong sebelum sis tutup dan cabut undi,,
berminat cepat wassap sis ya
(sis buka sampai end OCTOBER 2017) je ye
FREE delivery semua negeri
whatsapp ya 0136323715
selama 8 bulan..
SERIUS sahaja ya 



STICKER perfume size minyak wangi DEXANDRA

assalam

ramai yang wassap sis tanya tentang sticker untuk botol perfume size macam DEXANDRA. ok, meh akak  bagi contoh ya

size botol perfume macam dexandra tu 35ml.. untuk lebih cantik better amek mirrokote sticker full colour.

size sticker 11cm x 7,5cm
material sticker= mirrorkote
cetakan: full colour
tempoh siap 2-4 hari bkerja

macam mana nk order, wssap kami ok, 
0136323715
0196000262

kat sini sis bagi contoh template untuk yang belum ada design ya..lain lain design kita cas ye ..ini contoh template yg kita buat





ini contoh sticker yang kita dah buat ya :)











3rd baby is ondeway!

assalam,

finally its happen..alhamdullillah rezeki untuk preggy kali ke 3..semoga kandungan ini sihat sejahtera untuk ibu dan anak...

belum pun lewat Period, saya nak cuba UPT since saya ada beli UPT banyak last 2 month.heh.beli yang rm1/pcs tu online..nnti sy cari balik link tu ya,

ikut due, lagi 4 hari next period, saya saja je try nak buat ujian.saja saja je..takde sebab apa pun.mungkin breast tenderness je..buat je UPT naik double line..mcm tak percaya je sebab rasanya terlalu awal nak cek..

esok nya saya cuba lagi buat ujian UPT..memang double line appear...

rasanya 4 kali saya test,,ye la UPT test tu ada banyak kan.takle rasa buang duit cuba ari 2..

alhamdulillah.. tunggu 8weeks baru nak jumpa doktor..sekarang ni jaga badan,jaga kandungan supaya sihat sihat ja..saya terus makan asid follic yang di beli dari AMway aritu,..keep consume until jumpa doktor nanti..

kalian yang membaca, doakan supaya kandungan dan saya sihat sejahtera ya..mekasih...


Sunday, October 8, 2017

creampuff krim kastad mudah dan sedap

Entry ni saya up dalam ni untuk senang saya rujuk sukatan yang sama setiap kali anak request creampuff..ini resepi yg menjadi dan mudah sngt.sedap giler




Cream Puff  >>>RESEPI dari blog NINAMIRZA
Bahan-bahan

1 cwn tepung gandum -120gm
1 cawan air – 200ml
1/2 cwn butter – 90gm > dipotong dadu
4 biji telur (saiz C) bersamaan = 200ml telur > dipukul sebati
1 sdt esen vanilla
1sdb gula

secubit garam


Cara penyediannya
1-  Panaskan oven pada suhu 200’c. Satukan air & butter dalam periuk, masak hingga butter cair
2-  Kemudian masukkan gula dan garam
3-  Dengan menggunakan api kecil, masukkan tepung dan kacau dengan senduk kayu hingga adunan menjadi kental dan tidak melekat kat periuk. 
4-  Tutup api. Biarkan adunan sebentar / suam.
5-  Masukkan telur yang telah dipukul sebati bersama esen vanilla dan kacau hingga sebati menggunakan whisk. (kalau nak lebih mudah, masukkan adunan dalam mangkuk pemutar dan putar menggunakan mixer hingga sebati)
6-  Selepas itu, masukkan adunan ke dalam pipping bag dengan menggunakan nozel berbentuk bintang. 
7-  Paipkan adunan bentuk rosset  di atas dulang pembakar dan tekan bucu supaya kejadian puff nanti cantik bulat. 
8-  Spray permukaan doh/rosset dengan air
9-  Bakar pada suhu 200’c selama 15minit dan kemudian turunkan suhu kepada 180’c dan teruskan bakar selama 20minit hingga keperangan. (Bergantung pada oven masing-masing)


Cream Custard dr blog Shakina

bahan bahan
6 sudu besar kastad
1/2 cwn susu cair( baru berlemak)
3 cwn susu segar
Esen vanila
3 sudu besar gula


Cara-cara
1) Campurkan semua bahan-bahan dan gaul sebati.
2) Masak atas api kecil & kacau sentiasa. Api jangan besar. Sedang-sedang saja.
3) Sampai bergelegak baru tutup api. Kalau tutup awal nanti kastad rasa tak masak dan rasa ketepungan sangat.
4) Terus masuk piping bag. Sejukkan boleh nak terus piping dalam puff pun bole



Foto Norhafiszah Bt Johari.

Saturday, September 30, 2017

Mooncake HALAL dan sedap by Fisz Mooncake

assalam,

korang pernah makan tak "Mooncake"? atau lebih dikenali sebagai Kuih Bulan.Makanan tradisi masyarakat Cina..dulu saya selalu makan di pejabat, Bos belikan.dia belikan yang Halal untuk staff dia yang muslim ni..

oleh sebab suka dengan kuih bulan yang manis dan ada telur masin ni, saya belajar buat sendiri..yummy!!! memang sedap.

so saya buat dan terima tempahan dari rakan rakan dan orang awam yang teringin nak rasa dan nak makan mooncake ni.selalu kt Pasaraya ada je jual,tapi macam ragu ragu tahap halal barangannya, buatkan kita tak jadi membeli kan...

saya buat mooncake insyaallah semuanya barangannya halal. so makan dengan yakin ya...jangan lupa baca bismillah...tp semestinya muslim je boleh beli Mooncake saya ni, sesiapa nak tempah mooncake terus je wassap saya ya...

sejak buat mooncake ni, alhamdulillah ada je wassap nak beli, so saya siapkan stok sikit sikit  petang-petang bila free.so  Insyaallah memang ada ready stok la. so takde la korang yang teringn nak makan kena tunggu lama lama :)

jom kita tengok Fisz Mooncake :)






KAMI BUAT Poslaju ke seluruh Malaysia dengan minimum order ya
MINIMUM ORDER
2pcs Mooncake
( boleh campur perisa)






  JENIS JENIS MOONCAKE 
BY Norhafiszah binti Johari  



RED BEAN+SALTED EGGYOLK+ROASTED WATERMELONSEED  MOONCAKE
Kuih BULAN inti kacang merah+telur masin kuning shj+ kuaci panggang
RM13/pcs
150g





PURE LOTUS +SALTED EGGYOLK+ROASTED WATERMELONSEED  MOONCAKE
Kuih BULAN inti biji teratai +telur masin kuning shj+ kuaci panggang
RM15/pcs
150g
***sangat ramai menyukainya***


PANDAN +SALTED EGGYOLK+ROASTED WATERMELONSEED  MOONCAKE
Kuih BULAN inti pandan +telur masin kuning shj+ kuaci panggang
RM13/pcs
150g

ada sesetengah orang tak suka telur masin tu, suka yang kosong je, ..ini pilihan yang kosong  ya


PANDAN + ROASTED WATERMELONSEED  MOONCAKEKuih BULAN inti pandan + kuaci panggang
RM10/pcs
150g



PURE LOTUS  + ROASTED WATERMELONSEED  MOONCAKE
Kuih BULAN inti biji teratai + kuaci panggang
RM12/pcs
150g

RED BEAN + ROASTED W1ATERMELONSEED  MOONCAKE
Kuih BULAN inti KACANG merah + kuaci panggang
RM10/pcs
150g


Macam mana nk tempah ??
boleh wassap /mesej saya ya

0136323715 -norhafiszah
0136323715 -norhafiszah
0136323715 -norhafiszah

atau boleh  email saya ya
norhafiszah@gmail.com

kami boleh pos 1 malaysia ya,

untuk yang berdekatan boleh walkin ke rumah saya

Lokasi: Taman Koperasi Cuepacs, KAJANG



Monday, September 25, 2017

BELI loose item produk TANAMERA

assalam, 

 korang tercari cari loose item untuk produk TANAMERA ke??? saya ada jual loose item Tanamera since ada custome memang nak cari beberapa item je,tak mahu full setkan???

jom tengok apa yang ada :)



FEMININE HERBAL WASH
PRICE; RM30.50





BABY SPOT MASSAGE OIL
PRICE;RM23.80 


BROWN SOAP
PRICE=RM18




HERBAL BATH
PRICE=RM30.5



HERBAL MASSAGE OIL
RM35
QTY:100ml


VCO
HARGA:RM40.80
QTY:100ml

POSTAGE: RM10

jom wasap cepat ya untuk tempahan: 







LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;