Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

permata hati kesayangan..Anak sulung kami : Nur Adriana Atirah Binti Syahnon

Lilypie Fourth Birthday tickers

Permata Hati kesayangan.. puteri ke dua, Nur Eryna Elisa Binti Syahnon

Lilypie First Birthday tickers

Followers

Tuesday, December 6, 2016

PLASTIK TRANSPARENT DENGAN STICKER MURAH MURAH

assalam ... selamat pagi kepada para pembaca  

macam mana permulaan pagi hari ni? bagus atau muram???jangan muram lama lama la..kerana masih awal pagi ni..ceria ceria kan hari supaya pengakhiran malam akan jadi lebih indah...

hari ni baru bekersempatan nak update blog tentang plastik transparent yang kami ada..di IG mungkin ramai sudah tau... selain printing sticker dan lain lain, kami jugak ada supply plastik transparent ya..HOT dan Trendy

FISSTICKER  ada 3 jenis plastik transparent

1) PLASTIK UNTUK SHAWL
2) PLASTIK SHOPPING
3) PLASTIK ZIPLOCK


OK,
macam mana rupa beg plastik tu ya...mari kita tengok contoh..
kami jual sekali pakej ya.senang orang beli plastik dengan sticker..

sekarang ni ramai yang cari plastik siap bercetak.. tp mungkin Kedai printing amek MOQ 500pcs..bajet lari kan??? nak start bisnes try sikit sikit dlu...so kami memang dari dlu lagi minimum order utk sticker adalah 100pcs je..

dan PALING LAKU KERAS adalah sticker 9cm x 5cm transparent yang kami jual.90% dari customer kami keep repeating size yang sama sebab KUALITI dan HARGA yang murah dari tempat lain...


LEKAT JE dengan sticker terus nampak CLASS uols..hehe..kos rendah tapi kebabom...


 untuk pakej plastik ni ada 3 pakej..

PAKEJ A -PLASTIK SHAWL

* 100pcs sticker 9cm x 5cm
*100pcs plastik shawl 
-size plastik: 16" x 6.5"
-ada lubang udara
-kualiti plastik:tebal dan sangat bagus
* POS LAJU
=RM65  (Semenanjung)
=RM71 (Sabah Sarawak)
















--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



PAKEJ B- SHOPPING BAG

* 100pcs sticker 9cm x 5cm
*130pcs (~1 kg) plastik shopping

-size plastik: 11" x 13"
-ada lubang pemegang tangan
-kualiti plastik:tebal dan sangat bagus
* POS LAJU
=RM70  (Semenanjung)
=RM76 (Sabah Sarawak)


Displaying 14054956_1055749717847139_4621412113595707219_n.jpg

Displaying 14495401_1094668110621966_3806418620309969934_n - Copy.jpg

Displaying 15032870_1126428177445959_6886200040346664157_n.jpg


Displaying 15036198_1126423747446402_637091367115061419_n.jpg





--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



PAKEJ C- PLASTIK ZIPLOCK

* 100pcs sticker 9cm x 5cm
*100pcs PLASTIK ZIP LOCK

-size plastik: 9" x 14"
-ZIPLOCK
-kualiti plastik:tebal dan sangat bagus
* POS LAJU
=RM76  (Semenanjung)
=RM83 (Sabah Sarawak)















Semua item adalah READY STOCK ya.. jangan risau...

POSTAGE KAMI  SETIAP HARI ISNIN RABU DAN JUMAAT..korang kena buat bayaran 1 hari sebelum ya...
yang mana nak selfcollect boleh di kediaman kami berlokasi di SG SEKAMAT, KAJANG, SELANGOR..


ok lah, dah panjang panjang korang baca dan tengok gambar, kalau berkenan, cepat cepat wassap team kami ya..insyaallah kami akan cuba reply secepat mungkin ..

waktu whatsapp dari jam 7pagi hingga 10.30 malam sahaja

JOM WHATSAPP:
013 6323715  / 0196000262
013 6323715  / 0196000262
013 6323715  / 0196000262
013 6323715  / 0196000262
013 6323715  / 0196000262

Sunday, November 20, 2016

Promosi Kembali ke Sekolah .. Sticker Nama KALIS AIR

assalam semua..

NOVEMBER going to end... so macam biasa CUTI SEKOLAH pun bakal bermula..hip hip Hooray..masa paling seronok  untuk anak anak.dapat berehat dan bercuti panjang..ada yang pulang ke kampung untuk habiskan masa dengan atuk nenek, ada jugak yang berkerja keras ke kelas tuisyen,ada yang lepak je kat rumah..ada jugak yang join kem Motivasi kan??? apa pun ENJOY your day ok!!

tapi jangan lupa buat persiapan awal untuk sesi persekolahan 2017 ya..selalu yang amek port bab bab ini tidak lain tidak bukan IBU/MAMA dan seangkatan dengan nya la kan..

salah satu persiapan awal adalah LABELKAN barangan anak anak..untuk anak anak yang masih kecik part paling KRITIKAL adalah pensel warna, pembaris, pen..selalu je tertukar dan kebanyakkan nya HILANG..heheh..jangan risau..jom labelkan barangan anak anak dengan sticker KALIS AIR dari FISSTICKER

sticker murah dijamin KUALITI BAGUS..KALIS AIR, TAHAN PANAS, MELEKAT KUAT...dan yang penting MURAH je..

sticker kita bermula rendah je RM5 utk 100pcs :)

jom kita tengok contoh  contoh ya...

kali ni kita  sertakan sekali kod tulisan dan kartun utk senang ibu /anak anak pilih.tp optionnya 10 sahaja ya...sebab nanti lagi banyak option lagi pening uols nak pilih..hehhe

INI STICKER PALING KECIL DAN PALING MURAH YA
size : 2.2 cm x 0.9cm
harga: RM 5  untuk 100 keping


INI STICKER KECIL DAN PANJANG SIKIT
size : 3.0 cm X 1.0cm


harga: RM 10  untuk 100 keping















OKEY... Dah faham kan,,apa lagi meh la cepat cepat whatsapp team kami ya

019 6000262 / 0136323715
019 6000262 / 0136323715
019 6000262 / 0136323715
019 6000262 / 0136323715
019 6000262 / 0136323715
019 6000262 / 0136323715

Dah lekat contoh contohnya macam ni ya :)















DAN KALAU KORANG CARI STICKER SIZE LAIN LAGI, MEH LA  JENGUK TERUS INSTAGRAM KAMI YA..BANYAK JENIS LAGI ..BOLEH TENGOK CONTOH2..


jangan lupa follow K :)..LIKE je link bawah ni..akan terus ke IG kami :)


Monday, November 14, 2016

JOM CANTIK CANTIK KAN DAPUR dengan sticker kalis air :)

assalam

fissticker ada promosi baru buat kalian semua,...

khas buat para ibu ibu..isteri2 wanita wanita dan semua lah..yang rasa kepentingan melabelkan barangan dapur korang..

STICKER KALIS AIR DAN LEKAT KUAT :)

ok mari lihat contoh gambar gambar yang sudah siap dilabelkan..so senang lah kita mengenal pasti jenis rempah,tepung, gula ,garam di dapur tu kan..


RM 8  untuk 10pcs





kenapa perlu tempah sticker???

supaya seragam dan kemas!!!
itu motif utama..

dan mudah orang lain selain tuan punya dapur tahu isi dalam bekas korang yang cantik2 tu..


sila refer katalog ye....










TYPE FONT:




CARA NAK TEMPAH????


WHATSAPP :013 6323715 @ 019 6000262
WHATSAPP :013 6323715 @ 019 6000262
WHATSAPP :013 6323715 @ 019 6000262
WHATSAPP :013 6323715 @ 019 6000262

-bagi KOD DAN JENIS TULISAN
-LISTKAN SENARAI NAMA YANG MAHU DIPRINT

JOM KITA TENGOK CONTOH CONTOH



















LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;