Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Followers

Saturday, September 30, 2017

Mooncake HALAL dan sedap by Fisz Mooncake

assalam,

korang pernah makan tak "Mooncake"? atau lebih dikenali sebagai Kuih Bulan.Makanan tradisi masyarakat Cina..dulu saya selalu makan di pejabat, Bos belikan.dia belikan yang Halal untuk staff dia yang muslim ni..

oleh sebab suka dengan kuih bulan yang manis dan ada telur masin ni, saya belajar buat sendiri..yummy!!! memang sedap.

so saya buat dan terima tempahan dari rakan rakan dan orang awam yang teringin nak rasa dan nak makan mooncake ni.selalu kt Pasaraya ada je jual,tapi macam ragu ragu tahap halal barangannya, buatkan kita tak jadi membeli kan...

saya buat mooncake insyaallah semuanya barangannya halal. so makan dengan yakin ya...jangan lupa baca bismillah...tp semestinya muslim je boleh beli Mooncake saya ni, sesiapa nak tempah mooncake terus je wassap saya ya...

sejak buat mooncake ni, alhamdulillah ada je wassap nak beli, so saya siapkan stok sikit sikit  petang-petang bila free.so  Insyaallah memang ada ready stok la. so takde la korang yang teringn nak makan kena tunggu lama lama :)

jom kita tengok Fisz Mooncake :)






KAMI BUAT Poslaju ke seluruh Malaysia dengan minimum order ya
MINIMUM ORDER
2pcs Mooncake
( boleh campur perisa)






  JENIS JENIS MOONCAKE 
BY Norhafiszah binti Johari  



RED BEAN+SALTED EGGYOLK+ROASTED WATERMELONSEED  MOONCAKE
Kuih BULAN inti kacang merah+telur masin kuning shj+ kuaci panggang
RM13/pcs
150g





PURE LOTUS +SALTED EGGYOLK+ROASTED WATERMELONSEED  MOONCAKE
Kuih BULAN inti biji teratai +telur masin kuning shj+ kuaci panggang
RM15/pcs
150g
***sangat ramai menyukainya***


PANDAN +SALTED EGGYOLK+ROASTED WATERMELONSEED  MOONCAKE
Kuih BULAN inti pandan +telur masin kuning shj+ kuaci panggang
RM13/pcs
150g

ada sesetengah orang tak suka telur masin tu, suka yang kosong je, ..ini pilihan yang kosong  ya


PANDAN + ROASTED WATERMELONSEED  MOONCAKEKuih BULAN inti pandan + kuaci panggang
RM10/pcs
150g



PURE LOTUS  + ROASTED WATERMELONSEED  MOONCAKE
Kuih BULAN inti biji teratai + kuaci panggang
RM12/pcs
150g

RED BEAN + ROASTED W1ATERMELONSEED  MOONCAKE
Kuih BULAN inti KACANG merah + kuaci panggang
RM10/pcs
150g


Macam mana nk tempah ??
boleh wassap /mesej saya ya

0136323715 -norhafiszah
0136323715 -norhafiszah
0136323715 -norhafiszah

atau boleh  email saya ya
norhafiszah@gmail.com

kami boleh pos 1 malaysia ya,

untuk yang berdekatan boleh walkin ke rumah saya

Lokasi: Taman Koperasi Cuepacs, KAJANG



Monday, September 25, 2017

BELI loose item produk TANAMERA

assalam, 

 korang tercari cari loose item untuk produk TANAMERA ke??? saya ada jual loose item Tanamera since ada custome memang nak cari beberapa item je,tak mahu full setkan???

jom tengok apa yang ada :)



FEMININE HERBAL WASH
PRICE; RM30.50





BABY SPOT MASSAGE OIL
PRICE;RM23.80 


BROWN SOAP
PRICE=RM18




HERBAL BATH
PRICE=RM30.5



HERBAL MASSAGE OIL
RM35
QTY:100ml


VCO
HARGA:RM40.80
QTY:100ml

POSTAGE: RM10

jom wasap cepat ya untuk tempahan: 







Tuesday, September 5, 2017

promosi september 2017- IRON Steam PHILIP by AMWAY


assalam, 

ramai para ibu ibu- bapa yang tau pasal iron magic yang sangat best ni..selalu main kutu la sebab price dia memang mahal.tp ramai tetap beli sebab worthbuying...

sebab mudah kerja..jimat masa...ada suami belikan suprise untuk isteri bagi mudahkan kerja dia gosok baju

bulan ni best nya promotion 4 kali bayar.. bayaran pertama dah dapat iron...pakej Iron ni dapat free iron board.

kalau main kutu kena tunggu turn lama kan.. so meh la grab promo bulan ni

promo stat 31/08/2017 sampai 31/09/2017m sahaja ya
PROMOSI SEBULAN JE.




013 6323715-fisz
013 6323715-fisz





SETERIKA PERFECTCARE AQUA SYSTEM


# Menyeterika sebarang pakaian yang boleh diseterika dari sutera hingga ke linen, kapas dan kashmir tanpa perlu melaraskan suhu 

# Teknologi optimal temp-kombinasi optimal temp-kombinasi sempurna suhu dan stim untuk semua pakaian yang boleh diseterika

# Stim yang berterusan sehingga 120 g/min & penggalak stim 240 g

# Sehingga 5 bar tekanan stim untuk menyeterika dengan pantas

# Tapak steam glide untuk kerja menyeterika yang lebih licin

# Easy de-calc, sistem antikerak yang tidak merumitkan dan berkesan


Kenapa pilih IRON PHILIPS dari AMWAY????

1-WARRANTY!!!!

ini big issue tau.. kalau beli dari kawan kt obersea ke,  of cos la murah, tapi takde set iron board..warranty???? kalau rosak nak cari siapa nk baiki???
kalau beli dari amway, if ada masalah leh cari amway!
2 tahun(Malaysia).


 2 kali lebih cepat untuk proses menggosok.
 Tangki air lebih besar.
. Lebih padat dan ringan.
Tidak memerlukan set suhu untuk pakaian yang berbeza

100% MUDAH, SELAMAT DAN CEPAT.


 Boleh di gunakan lebih 3 jam masa penggunaan tanpa henti.


 Pakaian tidak akan terbakar jika di biarkan pada waktu yang lama.


 Sesuai untuk semua jenis pakaian.


. Lebih penjimatan masa.


 Mudah di bawa kemana sahaja.


. Automatik suis terpadam dengan sendiri jika terlupa untuk menutup suis.


PERCUMA Giant Ironing Board.


PERCUMA penghantaran sehingga ke hadapan rumah.



LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;