Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Followers

Monday, April 17, 2017

mini reunion geng SKB UTM

assalam ,

lama tak menyimpan kenangan kehidupan dalam blog ni..

baru baru ni kami ada mini reunion geng geng IBU SKB_UTM, tak ramai pun...5 keluarga je yang join. tapi sudah cukup meriah..kami buat potluck je,,ada bihun goreng, sandwich, rendang ayam, creampuff, kuih muih dan Domino pizza,semuanya sedap sedap...

paling best lokasi kali ni adalah di Serin Residen, Cyberjaya, rumah Khaty..
ada Swimming Pool dan taman permainan.sesuai sangat untuk anak anak berhibur  mak mak leh sembang2 update pasal diri sendiri,sharing knowledge dan kami tak umpat orang oK...hahahha

baik kan :)
semua berkisarkan kehidupan, anak anak dan mmg betul banyak sharing knowlegde about parenting..

Kali ni yang join, Khaty, Aeman, Anne, Wan dan Fiszah(saya la tu)

suami suami yang sporting.cuaca yang baik...semua having fun!!!


jom layan gambar je la...sebab motif share kt blog pun sebab nak share Momentje  :)
dulu single mingle di UTM , now beranak pinak dah masing masing

Elisa dan jasmin

my husband yg cool :)

aeman dan anne

Kids very enjoy!!!!

wan dan adam

masih setia dan baik macam dolu dolu...aiman, anne dan pzah

lepas penat berenang berejam -jam, masih tak penat bermain  kt playground pulak...seronok tengok :)

khaty tengah suapkan the boys

anne bersama Mel dan Adi si mata boolat

nanti gather lagi tau!!!!

wan, aeman, anne, pzah dan khaty ( SKB utm 2004~2008)

Una dan khalil mesra sungguh

aqel perati je ayra ngn una tu,,hehhe

mak mak sembang :)

makan bihun ye bang

kami semua, kecuali hubby khaty da naik dlu sebab ank dia  nagis





jom labelkan LIPMATTE dengan sticker transparent

assalamualaikum  semua,

apa khabar hari ni?banyak servey servey nampak nya...akhirnya terjumpa jugak blog kami yang comel ni :)..

apa yang korang nak cari hari ni???

Ok, mungkin perkongsian harini memberi sedikit manfaat dan Input untuk korang ya..

sekarang ni makin mendapat perhatian ramai adalah sticker transparent untuk BOTOL LIPMATTE.
jom la labelkan produk perniagaan korang untuk lebih DABOOOOM...nampak ekslusif dan penting sekali harganya MURAH....


SIZE: 4.7CM X 1.5CM
MATERIAL: TRANSPARENT POLYESTER

HARGA??????

HARGA Berbeza ikut cetakan ya kawan kawan...

 CETAK HITAM= RM15 / 100pcs 
 CETAK PUTIH / MERAH =  RM30 / 100Pcs 
 CETAK GOLD = RM 45/100pcs 



Jom kita tengok contoh ya..
sory efek gambar tak cantik.HP biasa je uols,,






Image may contain: 1 person, makeup


No automatic alt text available.

No automatic alt text available.

No automatic alt text available.

No automatic alt text available.



haaa, tunggu apa lagi, cepat cepat la wssap team kami ya :)


013 6323715 - fis
019 6000262 - syah

LUPA NAK NAK INFORM:-

   min order 100pcs  


  Pos Expres = rm4   

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;