Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

permata hati kesayangan..Anak sulung kami : Nur Adriana Atirah Binti Syahnon

Lilypie Fourth Birthday tickers

Permata Hati kesayangan.. puteri ke dua, Nur Eryna Elisa Binti Syahnon

Lilypie First Birthday tickers

Followers

Friday, September 14, 2012

PROMOSI: Sticker /Label yang murah!!!!




saya ada menerima tempahan sticker yang kalis air..ini bukan kertas ye,.dia macam plastik. so memang kalis air. printing black n white je.dan printing nya jugak kalis air :)

sebelum kita tunjuk hasil sticker yang kosong, meh kita tengok  sticker kartun yang comel comel..sesuai untuk labelkan barangan  anak kita seperti toys, botol susu atau apa sahaja yang kita mahu, hatta nak labelkan setiap pensel warna anak pun takpe.hehehe.

INI KATALOG TERBARU



MINIMUM ORDER UNTUK STICKER CARTOON ADALAH 50PCS





saiz: 3cm x 1.3cm
pilihan: barbie princess, upin dan ipin , boys, MINION,
harga: rm 8 utk 50pcs






saiz: 4.6cm x 1.8cm
pilihan:-
*FROZEN
*SOFIA THE FIRST
*upin dan ipin,
*ANGRY BIRD
*HELLO KITTY,
*Thomas & friend
harga: rm 10 utk 50 pcs





selain dari sticker kartun, kami banyak ada yang kosong punya..sesuai untuk perniagaan kecil kecilan dan apa sahaja,

paling hangat dan banyak permintaaan adalah size 2.2cm x 0.9cm. ini saiz paling kecik yang kami ada. hanya rm5 utk 100pcs..





saiz: 2.2 cm x 0.9cm
warna:-
* transparent,
*pink rainbow, 
*white, 
*laser chrome 
* 4 warna
*SILVER
*Gold
harga: rm5 untuk 100pcs








   
saiz: 3cm x 1cm
warna:-
* gold, 
*silver
* laser 
*PINK RAINBOW
harga: rm10 untuk 100pcs


Saiz: 3cm x 1.5cm
warna:-
* laser chrome , 
*tranparent, 
*GOLD 
*PINK RAINBOW
harga: rm 12 untuk 100pcs










saiz : 3cm x 2cm
warna: putih
harga: rm 13 untuk 100pcs







saiz : 4.7 cm x 1.5cm
warna:-
* silver, 
*SILVER
*putih
*transparent
*laser
harga: rm 15 untuk 100 pcs








saiz: bulat diameter 3cm
warna:-
*pink rainbow,
*TRANSPARENT
*gold
harga: rm 19 untuk 100pcs









saiz : 4.5 cm x 2.5cm
warna:-
* gold 
*SILVER
* TRANSPARENT
*LASER
*PUTIH
harga: rm18 untuk 100pcs








saiz: 5cm x 3 cm
warna:-
* pink rainbow
*WHITE
*TRANSPARENT
harga: rm 20 untuk 100 pcs







saiz : 7.5cm x 2.5cm
warna: silver
harga: rm22 untuk 100keping




 saiz: 9cm x 4 cm
warna:-
*pink rainbow
harga rm 28 untuk 100pcs








saiz: 9cm x 5 cm
 warna:-
*GOLD
*TRANSPARENT
* PINK RAINBOW
harga: rm 33 untuk 100pcs






setiap tempahan melebihi 1000 pcs akan ada FREE POSTAGE dan Diskaun istimewa..

boleh request letak ikon ikon yang korang suka..saya cuba cari.

hubungi saya ye.saya suka diemel atau whatsapp je. 


0136323715




TEMPAHAN STICKER SENTIASA DIBUKA YA,

WHATSAPP SY YE
013 6323715
019 6000262


CEPAT WASSAP YE



ADA MASA SY UPDATE BLOG DENGAN STICKER BARU

17 comments:

Nazayiena said...

senangkan klu ada sticker cam nie...

:sour n sweet: said...

kak...comey...
cmne nk tempah?beminat2
emel: nailofarwardah@gmail.com

fiszah_pjo said...

nazayiena: hehe kan/senang nak ;abel brg anak

fiszah_pjo said...

Okes dear.nnti akak emel awk ye

yuyu jannah said...

yuyu penah buat sticker ni masa wedding dulu!! letak kat door gift

Anonymous said...

fiszah..pls reply my sms...sbout my sticker..2 sms...but no reply dr u..

fiszah_pjo said...

dear anon.saya cuba reply ye.sebab weekend ni busy balik kg.tak sempat nk reply all sms :)..will revert to u soon

Anonymous said...

sy dh email...

esther julan said...

Masih ade lg ke sticker nama ni?

Anonymous said...

Sy berminat...ni email sy...apiz_tx@hotmail.com

Nasreen Aina Mohd Nasir said...

nak letak nama je bleh x. without animation

Hafiz Ezureen said...

assalam .. kak boleh saya tempah stiker tranparent x? dh banyak kedai sy cri tpi tak ada..
emil - hafizureen2014@gmail.com

Hafiz Ezureen said...

nak tempah stiker transparent boleh?
emil-hafizureen2014@gmail.com

Hasniza Hakim said...

Assalamualaikum kak...sy nak tempah stiker tudung permulaan dlm 60 keping...blh whatsapp nbe sy x kak...01125458381

Hasniza Hakim said...

Assalmualaikum kak...sy nk tmpah stiker dlm 60 keping....stiker untuk tudung....blh akk whatsapp nbe sy x 01125458381

Nor athira said...

assalamualaikum , tempahan sticker ni masih ada lagi ke ? no.saya 01114809416. Terima kasih

Norhafiszah Johari said...

norathira: ok akan wassap

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;