Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

permata hati kesayangan..Anak sulung kami : Nur Adriana Atirah Binti Syahnon

Lilypie Fourth Birthday tickers

Permata Hati kesayangan.. puteri ke dua, Nur Eryna Elisa Binti Syahnon

Lilypie First Birthday tickers

Followers

Friday, September 7, 2012

medical card:ING insurans

as-salam

dulu suami kerja shift tak dapat pun medical cover dari company lama dia..alhamdullillah sejak bertukar majikan walau di bangunan yang sama, medical anak bini ditanggung.

kerja swasta kebanyakannya memang company cover bab medical.banyak atau sikit diorang cover tu ikut dalam polisi syarikat la.sebab tu kalau nk cari kerja swasta tengok betul2 benefit yang majikan kasi.

syarikat tempat saya kerja hanya cover medical untuk saya seorang je.kalau suami atau anak demam, pergi klinik swasta haruslah berbayar..

sekarang suami da dapat  medical card yang cover anak isteri.pergi klinik/hospital swasta takperlu bayar.hanya seretkan kad.hehe.rasa lega sikit.if anak demam ke apa ke boleh ke klinik tanpa ragu2 dengan charge lagi :)


1 comment:

♥ ROS ♥ said...

Alhamdulillah dh ade insurans ketiga2 :) hehhehe..

Salam pkenalan dr ros :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;