Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

permata hati kesayangan..Anak sulung kami : Nur Adriana Atirah Binti Syahnon

Lilypie Fourth Birthday tickers

Permata Hati kesayangan.. puteri ke dua, Nur Eryna Elisa Binti Syahnon

Lilypie First Birthday tickers

Followers

Friday, September 28, 2012

atirah pakai tudung~

as-salam


cik atirah saya tu susah benar jika nak pakaikan tudung atau selendang.laju dia tarik.jangan dicoba coba..topi pun dia tak suka .tapi klip rambut dia suka :)

suka aje tengok baby yang dipakaikan tudung untuk tujuan bergambar,so comelkan.oleh kerana desakan hati pingin benar melihat wajah bertudung atirah.mari kita lihat..


lepas magrib haritu, macam biasa atirah suka tengok mama solat sambil memerhati di sejadah.agak2 mengganggu sangat, si papa akan tarik ke tepi.selalu atirah tunggu mama duduk antara dua sujud.sebab dia nk kiss..time ni la rajin nk kiss anak dara sorang ni..

then tengok mood dia ok, terus amek tudung sarung yang jarang2 saya pakai tu.letak brooch..dan .

tara....


mama love atirah so much

3 comments:

♥ Elin ♥ said...

kelakuan atrah sama dgn amani...kejap2 nak kis time kite nak solat...masa mak dia melopong tgk tv x heran pun dia nak kiss...

kekdg geram kkdg kelakar kan...

comel atirah pakai tudung tuh.belikan dia yg kecik punya..untuk die memain masak-masak mcm amani! ahhahha

purplekyu^_^ said...

hehe, comel athirah :D

farra8979 said...

ala comel nya dia... klu pakai tudung yang memang size dia lg cute kan... ^^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;