Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

permata hati kesayangan..Anak sulung kami : Nur Adriana Atirah Binti Syahnon

Lilypie Fourth Birthday tickers

Permata Hati kesayangan.. puteri ke dua, Nur Eryna Elisa Binti Syahnon

Lilypie First Birthday tickers

Followers

Friday, September 28, 2012

Photobook RM38 je!cepat cepat

as-salam


korang..meh grab this great discount..

mari kita buat buku yang dipenuhi wajah-wajah kesayangan kita..kita sendiri susun gambar dan hantar untuk diorang cetak.tunggu hasil nya dan hari hari boleh belek..

seronok bukan. rm38 je.yang pasti segala gambar korang yang cantik cantik tu takkan hilang.tambah-tambah gambar baby korang yang sangat cepat membesar tu..nak pulak moment pregnancy korang tu..cepat simpan dalam hardcopy! if byk sgt soft copy kena virus naya je..ehhe

ni ha rupa bentuk photobook tu..sangat comel ye kawan-kawan..korang boleh pilih design dan susunan yang korang suka..saya pun order juge.sebb excited tu yang kongsi ngn korang.




macam  mana nk order??

1- korang sign up dulu kt ILOVE DISCOUNT (free je-cepat dan ringkas)
2- beli la voucher tu
3- dapat conformation , dan boleh redeem bila bila korang suka..up to 2013.best tak???


lepas tu boleh la tengok koleksi buku berwajah anda setiap hari :)

3 comments:

a LoT oF LuV said...

Salam ziarah.. salam perkenalan..

sumysya said...

salam singgah

Deela Nordin said...

fiszah dah beli ke? cam best ni...

nk beli gak lar =)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;