Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Followers

Saturday, June 18, 2011

adriana jadi model mama :)

hi, td update blog crochet jap..
bila adriana da selamat dilahirkan, so turn dia pulak jadi model mama..







nur adriana atirah bt syahnon




assalamualaikum..
memperkenalkan buah hati mama dan papa, nur adriana atirah..tak sempat lagi nk story panjang2..saya masukkan gambar dia dulu ya :)

Thursday, June 2, 2011

selamat bersalin dah...

assalamualaikum..

dah lama tak update kan...internet tak de kt rumah..so tak leh nk update blog..lagikan dalam pantang, tak leh nak kuar umah..ini pun kuar jugak datang umah sepupu.alasannya nak bayar bil- bil online..

okes update pantas..

saya selamat bersalin pada 19.05.2011 secara normal di hospital sultanah bahiyah, alor setar pada pukul 4.44pm.bayi perempuan seberat 3.2kg..nama anak saya NUR ADRIANA ATIRAH BINTI SYAHNON

cerita pasal pengalaman bersalin nanti2 saya update ye..sebab tak punya banyak masa..takot si kecil bangun tidor..

ini saya share sikit pics..link dari FB ye.,.

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150191516297263&set=a.10150191514867263.308458.568982262&type=1&theater

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;