Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Followers

Wednesday, July 20, 2016

LABEL PLASTIK SHAWL/ TUDUNG ANDA!!!!!!! DENGAN STICKER TRANSPARENT MURAH

assalam

sekarang ni ramai yang jual tudung sendiri kan..nak nampak exclusif tudung /shawl tu boleh tengok dari segi packaging jugak.. kadang kadang tudung or shawl tu sama je material dia..tapi orang jual lain lain harga .. bila berkotak dan berlabel cantik harga tudung jadi mahal

kami di fissticker ada jual sticker transparent/bila lekat kt plastik je nampak sungguh exclusif..tak perlu berbelanja lebih..boleh save kos dalam masa yang sama shawl korang berbungkus plastik yang gojes

plastik shawl pun kami ada jual tapi fokus kami lebih kepada sticker. sebabnya plastik shawl maybe korang boleh dapat lg murah dari kami jual

so kami jual sticker je..tp yang takde plastik transparent tu boleh la beli dari kami..tp postage mahal sikit sebab plastik kan berat.sticker ringan je

detail tentang sticker

size: 9cm x 5cm 
material:  polyester transparent

cetakan hitam = rm 33 utk 100pcs
cetakan putih = rm60 utk 100pcs
cetakan gold= rm 90 utk 100pcs

pos rm 4

selalu orang amek cetak hitam je

meh tgk gambar
























berminat nak order ke?

whatsaap kami cepat cepat

019 6000 262  / 013 6323715
019 6000 262  / 013 6323715
019 6000 262  / 013 6323715
019 6000 262  / 013 6323715
019 6000 262  / 013 6323715

NAK SELFCOLLECT BOLEH..Di kediaman kami di SG SEKAMAT, KAJANG.

a

LABEL PLASTIK SHAWL/ TUDUNG ANDA!!!!!!! DENGAN STICKER TRANSPARENT MURAH

assalam

sekarang ni ramai yang jual tudung sendiri kan..nak nampak exclusif tudung /shawl tu boleh tengok dari segi packaging jugak.. kadang kadang tudung or shawl tu sama je material dia..tapi orang jual lain lain harga .. bila berkotak dan berlabel cantik harga tudung jadi mahal

kami di fissticker ada jual sticker transparent/bila lekat kt plastik je nampak sungguh exclusif..tak perlu berbelanja lebih..boleh save kos dalam masa yang sama shawl korang berbungkus plastik yang gojes

plastik shawl pun kami ada jual tapi fokus kami lebih kepada sticker. sebabnya plastik shawl maybe korang boleh dapat lg murah dari kami jual

so kami jual sticker je..tp yang takde plastik transparent tu boleh la beli dari kami..tp postage mahal sikit sebab plastik kan berat.sticker ringan je

detail tentang sticker

size: 9cm x 5cm 
material:  polyester transparent

cetakan hitam = rm 33 utk 100pcs
cetakan putih = rm60 utk 100pcs
cetakan gold= rm 90 utk 100pcs

pos rm 4

selalu orang amek cetak hitam je

meh tgk gambar
























berminat nak order ke?

whatsaap kami cepat cepat

019 6000 262  / 013 6323715
019 6000 262  / 013 6323715
019 6000 262  / 013 6323715
019 6000 262  / 013 6323715
019 6000 262  / 013 6323715

NAK SELFCOLLECT BOLEH..Di kediaman kami di SG SEKAMAT, KAJANG.

last payment before 11am ya..kami akan cuba pos hari yang sama

Tuesday, July 12, 2016

SELF COLLECT STICKER DI KAJANG

ASSALAM

BUAT SEMUA CUSTOMER YANG DISAYANGI

FISSTICKER TIDAK LAGI BEROPERASI DI CHERAS, BANDAR SRI PERMAISURI, KL

KAMI SUDAH BERPINDAH BERKUAT KUASA 

APRIL 2016 ON WARD


UNTUK TEMPAHAN STICKER YANG URGENT BOLEH SELF COLLECT DI 

SUNGAI SEKAMAT, KAJANG

LOKASI TEPAT ADALAH

TAMAN KOPERASI CUEPACS,
43000 KAJANG, SELANGOR

LANDMARK:

MASUK SIMPANG RNR BUKIT DUKUNG

raya 2016 tema kuning

asslaam..
yeay tahun ni sempat amek gambar raya..tapi 2 hari sebelum raya saya demam siap pakej batuk sakit tekak..teruk giler sampai suara pun tak de.tak larat abes,,hanya makan panadol utk kasi kuat.abes panadol panas balik...

so pagi raya telan panadol dlu,then baru semangat nk siap siap n tangkap gambar..jam 1-2 petang dah flat balik.sedara dtg pun tak layan da,,tdo terus,,sbb telan panadol balik,..jam 5 ptg baru ok balik dan kuar beraya balik,,fuh fuh...

banyak pic raya jugak..tp kita belanja pic raya tema kuning je la dulu k.























baju kuning kami fully handmade by my mother,,, really comfy ... cantik dan nice fitted

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;