Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Followers

Tuesday, September 5, 2017

promosi september 2017- IRON Steam PHILIP by AMWAY


assalam, 

ramai para ibu ibu- bapa yang tau pasal iron magic yang sangat best ni..selalu main kutu la sebab price dia memang mahal.tp ramai tetap beli sebab worthbuying...

sebab mudah kerja..jimat masa...ada suami belikan suprise untuk isteri bagi mudahkan kerja dia gosok baju

bulan ni best nya promotion 4 kali bayar.. bayaran pertama dah dapat iron...pakej Iron ni dapat free iron board.

kalau main kutu kena tunggu turn lama kan.. so meh la grab promo bulan ni

promo stat 31/08/2017 sampai 31/09/2017m sahaja ya
PROMOSI SEBULAN JE.




013 6323715-fisz
013 6323715-fisz





SETERIKA PERFECTCARE AQUA SYSTEM


# Menyeterika sebarang pakaian yang boleh diseterika dari sutera hingga ke linen, kapas dan kashmir tanpa perlu melaraskan suhu 

# Teknologi optimal temp-kombinasi optimal temp-kombinasi sempurna suhu dan stim untuk semua pakaian yang boleh diseterika

# Stim yang berterusan sehingga 120 g/min & penggalak stim 240 g

# Sehingga 5 bar tekanan stim untuk menyeterika dengan pantas

# Tapak steam glide untuk kerja menyeterika yang lebih licin

# Easy de-calc, sistem antikerak yang tidak merumitkan dan berkesan


Kenapa pilih IRON PHILIPS dari AMWAY????

1-WARRANTY!!!!

ini big issue tau.. kalau beli dari kawan kt obersea ke,  of cos la murah, tapi takde set iron board..warranty???? kalau rosak nak cari siapa nk baiki???
kalau beli dari amway, if ada masalah leh cari amway!
2 tahun(Malaysia).


 2 kali lebih cepat untuk proses menggosok.
 Tangki air lebih besar.
. Lebih padat dan ringan.
Tidak memerlukan set suhu untuk pakaian yang berbeza

100% MUDAH, SELAMAT DAN CEPAT.


 Boleh di gunakan lebih 3 jam masa penggunaan tanpa henti.


 Pakaian tidak akan terbakar jika di biarkan pada waktu yang lama.


 Sesuai untuk semua jenis pakaian.


. Lebih penjimatan masa.


 Mudah di bawa kemana sahaja.


. Automatik suis terpadam dengan sendiri jika terlupa untuk menutup suis.


PERCUMA Giant Ironing Board.


PERCUMA penghantaran sehingga ke hadapan rumah.



No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;