Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Followers

Thursday, July 5, 2012

atirah rajin mengemas...part 3

as-salam

kisah atirah yang suka "mengemas"
 part 1

part 2

kali ni part 3 individu yang bernama atirah tidak disertakan..hanya hasil mengemas aje dipaparkan..

cuba teka ape sebenarnya terjadi???

ini kerja atirah kemas meja solek mama..banyak barang mama da simpan dalam bekas yang susah digapai..ini bedak Safi..pandai pulak cik adik tu bukak penutup dan dia ketuk punya la lama..

masa kejadian tu, papa dan mama tengok tv..atirah macam biasa la busy ke sana ke sini..kalau dia menghala ke dapur memang mama bangun dan ambek la.if atirah jalan ke bilik tidor mama tak risau sangat..takde apa yang membahayakan..

masa tengok tv tu mama sedang FB..dengar bunyi ketuk-ketuk..mula mula biar je..sebab pikir atirah tengah ketuk mainan dia..yup..time tu mulut dia senyap je..biasa la kalau tengah concentrate buat kerja kan..haha

mama curious aje..apa yang atirah sedang main tu..masuk je bilik tengok seronok je atirah ketuk bedak tu kat lantai..banyak betul bedak bertaburan..sengih je bila mama masuk..sebelum tu terkejut jugak bila mama jerit(tak kuat pun)...

terus je mama angkat atirah ke depan, minta papa layan kejap sementara mama nak kena sapu bedak2 bertaburan tu.T_T..nak tak nak kena mop la sikit..sebabnya bedak tu licinkan lantai..tak sedap pijak..huu..

anak oooo anak..


p/s:ada 20 Ipad percuma..takperlu slogan atau lucky draw???korang tengok dulu link ni..hehe:)

2 comments:

Elyda Mama Lydya said...

Hehe..sama la ng Lydya skrg ni..semua benda ats meja solek dia nk capai..mama bersiap pagi2..dia pun ikut nk bersiap sama konon la..dh pndai amik sikat buat2 sikat rambut..bagus la mama atirah bole mengadap fb jgk kt umah..lydya mne nk kasi..dia pun cbuk gak nk ber fb bgai..anak oo anak kan..hehe..

izz iizza said...

penat la nk ngelapnya ni nnti..;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;