Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Followers

Friday, July 20, 2012

19/7: genap usia atirah 14 bulan

as-salam

semalam 19 julai 2012, genap usia atirah 14 bulan yakni setahun 2 bulan..berat atirah sekarang 9.7kg. tinggi tak pasti..

skip cerita tentang demam..nak list down perkembangan atirah sepanjang usia 14 bulan:-

  • sudah berjalan dengan sangat laju..belum berlari lagi
  • pandai bejoget goyang goyang bahu bila tengok you tube nursery rhyme..antara ferevet video yang atirah selalu tengok adalah " baa baa black sheep" " wheel of the goes round and round" "clap your hand" " if you are happy" " twinkle-twinkle" dan " old Mc donald"..ini antara video yang paling kerap atirah tengok.
  • sangat suka tengok binatang..antaranya ayam,kucing, anjing, burung, dan ikan..ini kan yang banyak ada disekeliling,,..atirah suka jugak tengok daun kering yang berterbangan
  • makan sendiri dan suka makan..tak suka makan kek..suka makan kerepek..nasi dan ikan..paling suka sayur sawi
  • atirah sudah ada 10 gigi..tapi masih belum suka giginya digosok..bercinta nk gosok gigi dia..
  • sudah pandai manja2 dengan papa..
  • suka menolong mama masak..sibuk di dapur
  • suka tolong mama sidai kain..siap tolong hulurkan hanger :)
erm..banyak lagi lah..tak tersenarai rasanya..alhamdulillah

next karang lagi..memang belum ada mood sangat

p/s: dah tengok video Sunsilk??dorang bukak undian untuk gaya hijab yg paling digemari..jom vote!nanti dorang buatkan video untuk kita.

p/s/s: CIMB nak kasi Samsung SIII percuma setiap bulan?amboi..dasyat nye..

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;