Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

permata hati kesayangan..Anak sulung kami : Nur Adriana Atirah Binti Syahnon

Lilypie Fourth Birthday tickers

Permata Hati kesayangan.. puteri ke dua, Nur Eryna Elisa Binti Syahnon

Lilypie First Birthday tickers

Followers

Monday, July 2, 2012

saya bertuah :hadiah dari Hana (3) :crochet sweater dan topi

as-salam


Rentetan dari giveaway saya bertuah giveaway Hana (1): crochet hook ; (2): sticth marker

ini entry terakhir mengenai giveaway dari Hana..

ini bonus dari Hana iaitu sweater dan topi..sebenarnya sweater je..tapi Hana buatkan tambahan iaitu topi..sebabnya Hana cakap sweater yang terhasil kecik sangat untuk budak 1 years.sesuai untuk 6 month baby je..saya ok je..even atirah tak boleh pakai, adik atirah nanti boleh pakai..

cantik sangat sweater ni..kombinasi kuning dan coklat..saya request warna tu since Hana tanya nak warna apa..hehe..kemas dan so comel!..memang tak muat atirah pakai..mama simpan untuk adik atirah nanti..umur 1-4 month baby sangat sesuai..:)

topi ni pun dari benang import!so lovely..meh tengok gambar hasil crochet dari Hana :)






p/s: iphone 5 akan keluar..meh tengok jap!

kempen banteras pemakanan telur penyu.korang tolong vote ye!

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;