Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Followers

Monday, July 30, 2012

saya bertuah : ZFCC 1st GIVEAWAY... : handmade frame yg comel!

as-salam.

korang ingat tak entry saya bertuah untuk dapat frame yg comel??

sila lihat rentetan entry yg saya buat yg lepas.


http://piecesofbrown.blogspot.com/2012/06/join-1st-blog-giveaway-zfcraftcorner.html
http://piecesofbrown.blogspot.com/2012/07/saya-bertuah-winner-zfcc-1st-giveaway.html
 

hari ni dapat barangan yang dijanjikan..wah..sungguh awesome!dapat free gift lg..crochet amigurumi..ai like lah..tapi takde gambar lg..so frame yg saya dapat tu masih kosong..


 amigurumi yg cute kan??hehe..i love handmade crochet..because i can do it also..hehe


 ini la frame yg comel tu..cantik bukan???

 di meja opis..saya jarang nk hias2 meja ni..lebih kepada serabut..so dapat frame ni boleh la nk serikan meja saya yg serba daif ni..hahaha


untuk lebih lanjut, korang boleh serbu web ZFCC ye..dia jual handmade wedding gift, gift pack dan banyak sangat benda benda comel untuk parti. wedding dan sebagainya


p/s: artis malaysia sedang buat spring cleaning wardrobe diorang..jom kita terjah sambil beramal :)
artis pre-loved:)

2 comments:

rAtu saLju™ said...

salam...

masih belum terlmbt untuk ucap tahniah dear & salam ramadhan :)

fiszah_pjo said...

salam dear..tahniah atas kehamilan awak..hehe..salam ramadan and thanks :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;