Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Followers

Tuesday, June 19, 2012

join 1st blog giveaway -zfcraftcorner

 as-salam

tadi blogwalking..tengok ada segmen giveaway ni..
jom join!!!

sebabnya kalau bertuah dapat handmade craft yg cantik..saya suka sangat handmade yang cantik-cantik ni..mana tau dapat hadiah utama yang marbeles tu..

http://zfcraftcorner.blogspot.com/2012/06/1st-blog-giveaway.html
 kalau la rezeki saya dapat guestbook ni, saya nak hadiahkan untuk adik lelaki sy..insyaallah wedding dia next year.kalau ada rezeki kan..seronoknya :)


http://zfcraftcorner.blogspot.com/2012/06/1st-blog-giveaway.html

 untuk 3 pemenang yang bertuah seterusnya akan dapat handmade photoframe ni..cutekan..kalau ada rezeki saya, mana la tau kan..kot kot dapat frame comel ni..boleh letak gambar atirah yg baru snap hari tu..so comel oke!

korang nk join memeriahkan blog die tak?sila klik ni



http://zfcraftcorner.blogspot.com/2012/06/1st-blog-giveaway.html


GIVEAWAY ini akan berakhir pada 11.59pm on 30 JUNE 2012. Pemenang akan dipilih secara random dan keputusannya akan ZFCC umumkan pada 07.07.2012

8 comments:

Deq's Qienz said...

slamat ber GA :)

Anonymous said...

Hiya very cool web site.

Anonymous said...

Great post. I used to be checking continuously this blog and I'm inspired! Very useful info specifically the final section :) I maintain such information a lot. I used to be looking for this certain information for a very long time. Thanks and best of luck.
[url=http://pandorasales.blogspot.com/]pandora jewelery sale[/url]
[url=http://toppandorabracelet.blogspot.com/]pandora bracelet australia[/url]
[url=http://toppandorabracelet.blogspot.com/]new pandora bracelet[/url][url=http://michaelkorsoutletsvip.blogspot.com/]michael kors outlet store[/url]
[url=http://cheappandorabeadsmart.blogspot.com/]cheap wholesale pandora beads[/url]
[url=http://celinehandbagoutlet.blogspot.com/]celine handbags online[/url]

fiszah_pjo said...

tq:)

tassyanatassya said...

wah..best nyer kita nak join jugak lah.....

fiszah_pjo said...

tassya....join la dear :)

Anonymous said...

Hey very nice web site.

Anonymous said...

Whats up very nice site.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;