Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

permata hati kesayangan..Anak sulung kami : Nur Adriana Atirah Binti Syahnon

Lilypie Fourth Birthday tickers

Permata Hati kesayangan.. puteri ke dua, Nur Eryna Elisa Binti Syahnon

Lilypie First Birthday tickers

Followers

Monday, June 25, 2012

atirah pandai mekap :)

as-salam

pagi tadi macam biasa nak bersiap2 pergi ofis.atirah pun macam biasa tunggu atas katil sambil tengok mama bersiap2.

selalunye ada jugak bunyi itu ini..hari ni senyap je..

mama tengok atirah da comot2..habis pipi, baju dan cadar..sume kaler pink..lipstiks baru mama pulak tu..sib baik la 12 hengget je..beli warehouse sale..if Mac memang merajuk la mama kt atirah..huhu..nak minta ganti bukan die tau pun..boleh manja2 ngn papa je la klu nak baru..huhu

habis uols..atirah korek habis..aduh..baru lg tau lipstik tu :(..atirah ape lagi..nangis je la dia..sebabnya mama rampas lipstik dari genggaman..aduhai anak dara mama ni....


p/s: papa...nak lipstik baru boley???????..anak rosakkan 12hengget..mama nk yg baru brand Mac kira ok tak???hehe..,,sure papa jawab, sepoloh hengget sudah!

hidup lebih sihat dan ceria..ikut tips ni :)  

dah tengok Iphone 5???????klik sini..terbaru dari Apple.belum launch lg:)

14 comments:

♥ Elin ♥ said...

:)) saje lah tuh suruh mama beli mac!

bagus atirah!!

[DnaZz] said...

haha sebijik perangai macam anak teruna saya.habis dia korek lipstik & eyeshadow. tu anak teruna tu, kalau anak dara, xtaula caner..huhu

Nurul Ilyani said...

aleesya pn dh pndi bermekap...huhu

fiszah_pjo said...

elin..hahhaa...pandai kan..mama cari alasan je tu..kiki

fiszah_pjo said...

dnazz..aiyo...anak teruna pun nk main lipstik ye??tnggu dpat adik perempuan la baru kasi lipstik.hehehhe

fiszah_pjo said...

yani: hahhaha...aleesya pun da pandai mekap ye..sure cooomel sgt ni :)

ak yuyunz said...

alalala comelnya atirah.. aiyok kan mama dah marah main mama nyer lipstik eh..

fiszah_pjo said...
This comment has been removed by the author.
fiszah_pjo said...
This comment has been removed by the author.
fiszah_pjo said...

yuyunz..tq dear..mmg kena marah la..sebab comotkan baju cadar..salah mama juge..kiki

asna cute said...

hahaha nasib baikkk bukan MAC punyeeee~ husband akak bg rm10 akak tmbh la lg balance RM50 dpy sebiji lipstik MAC. lepas tue jgn post dlm blog okey.. nanti ada org terpeganruh hahaha =D (saya la tueee)

k|ree said...

ahhaaha...sama la naurah...tp, dia korek sndr beg make up tue...geram tul...klu tak nak dia nangis...bila kita amik brg dr genggaman dia, pastikan diganti dgn barang lain... mungkin lipstick yg dah abih ke...slalu wat cmtue kat naurah... :)

fiszah_pjo said...

asna: hahhhaha..asna tak tahan godaan tu..nanti klu bejaya beli mac nk buat review lah..nk tulis besar,,khas utk asna..kikiki..suami ni murah hati sbnarnya..kalau kena cara meminta tu insyaallah dapat lebih :)..tak gitu?

fiszah_pjo said...

kiree:hahaha,anak dara memang camtu la kan..suka nk buat ape yg mak die buat:)..da mkin besar daa pandai marah if org amek dari tangan dia

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;