Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Followers

Thursday, June 28, 2012

LIBRESSE....ai like!

as-salam

hari ni bercerita tentang tuala wanita..khas untuk kita para wanita..

korang dah pernah cuba brand Libresse?????

saya pernah cuba dan sangat jatuh cinta..selalunya bila hari pertama dan kedua, aliran sangat heavy..memang takde opsyen lain selain Libresse..korang da tengok ke videoklip terbaru iklan Libresse yang anti Odor yang dalam TV  tu.?.

mari tengok video ni :)




klik kt sini dan boleh request sample free tau..cuba la..dapat free je uols..tak salah..klik dan isi je info :)
mudah kan..korang guna je yang sample dulu..rasa dah serasi dan selesa boleh continue :)..if tak ok can proceed with another brand :)




No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;