Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

permata hati kesayangan..Anak sulung kami : Nur Adriana Atirah Binti Syahnon

Lilypie Fourth Birthday tickers

Permata Hati kesayangan.. puteri ke dua, Nur Eryna Elisa Binti Syahnon

Lilypie First Birthday tickers

Followers

Friday, June 15, 2012

foto lama 25 dec 2009 :family vacation at Langkawi

as-salam

hari ni saja je nak upload gambar our family vacation on Chrismas 2009. time ni saya masih lagi tunangan orang..kami pergi Langkawi satu family..fully sponsor by  Ayah..kami menginap di Tangjung Mali Resort

saya tak shopping banyak pun time tu..time tu gaji lom masuk lg.haha..so tengok2 je akak ipar,mak yg beli itu ini..seronoknya berjalan ramai2 time tu..coklat, pinggan mangkuk memang murah betul kat sana..

kenapa saya upload gambar lama ni..memang saja saja je..sebab teringin nak pergi lagi even saya memang orang Kedah je pun..tapi tak kesempatan nk ke Langkawi..insyaallah hujung tahun ni nak bercuti kt Langkawi lagi..kali ni nk shopping lebih sikit..sebabnye dapat duit kutu time tu..

2009, anak anak buah time tu sume kecik2 lagi..aiman belum setahun..nazrul, irsyad dan izzat sume kecik2 lagi time tu..seronok . time tu kami pergi 2 hari semalam je..antara tempat yang kami singgah, Oriental Village (Cable Car), Makam Mahsuri, Beras Terbakar, Pekan Kuah (utk shoppping)..Telaga  ape ntah..tak igt..

if ada rezeki dapat pergi lagi, saya nak tulis secara detail termasuk fees entry ye..sekarang imbau kenangan je..sangat banyak gambar saya snap..sangat.....tp tak  larat nak upload semua..mandi pandai sensored di resort di awal pagi..seronok sangat...








 gambar kt atas ni sebelum kami bertolak..kami naik Feri ke Langkawi di Jeti Kuala Perlis...sempat bergambar banyak2..hehe..




 gambar ni masa kami beratur nak naik Feri Lada..harus beratur ye..feri ke Langkawi memakan masa hampir 45 minit





 gambar kt atas ni sudah hari kedua..kami pergi ke Cable Car station yang terletak dekat Oreintal Village..dalam kawasan ni banyak tempat menarik untuk snap pic..masa kami sampai tu, cablecar penuh giler dengan orang..malas nk menunngu so kami jalan2 je..tak naik pun cable car..hope lepas ni dapat naik pulak






gambar kt atas ni masa kami Ke Kota Mahsuri..








gambar diatas ni kami kt Dataran Lang..adalah satu kewajipan kalau datang melancong ke Langkawi ni bergambar bersama Mercu tanda Langkawi ni..si Helang yang besar..


seronok bercuti bersama family...thanks ayah yang sponsor kami :)

2 comments:

♥ Elin ♥ said...

ni kena minta sponser kat suami pulak lepas nih :)

bawa sekali yg 'sponser' korang masa tahun 2009 ;p

fiszah_pjo said...

hehhe,,tu la..bajet nya camtu la..if hubby tak sponsor, ai kena sponsor la..bukan selalu pun kan:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;