Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Followers

Wednesday, June 13, 2012

my small family Photoshoot : Genap Setahun as Mama dan Papa

as-salam..

12 May 2012 yang lepas, sebelum pergi wedding my besfren kt Sirim tu, kami pergi EyeCap Studio, dekat Sungai Besi untuk photoshoot..saya beli kupon dekat Groupun je.sangat murah..hihi..

bajet nak gambar tu siap sebelum birthday atirah eventhough memang term n condition clearly stated that photos will be ready after 2 weeks photoshoot, saya try jugak mintak awal..nak awal boleh tapi kena tambah extra 100+..so tak nak la..so tunggu je la..

saya ambik backgroud putih je..sbb nampak so suci gitu..kami tangkap gambar family ni sempena genap setahun sebagai mama dan papa.dan genap setahun usia atirah..kalau ada rezeki lg next year nak buat lagi studio photoshoot ni..boleh framekan kt dinding:)

mari lihat gambar keluarga kecil saya
mama: norhafiszah johari
papa: syahnon abdul rahim
along: nur adriana atirah binti syahnon







15 comments:

norhaizan said...

bestnya photoshoot...geram aku tgk athirah..dah pandai jalan dah dia..

baru perasan kasut kita sama..hari hari aku lenjan kasut tu..selesa..

Deq's Qienz said...

wahhh bestnya..photoshoot family..cumeii baby :)

fiszah_pjo said...

Nor: aah..mmg sama..ak perasan masa kita jumpa kt rnr Gurun haritu..hehehe:)

fiszah_pjo said...
This comment has been removed by the author.
fiszah_pjo said...

Qienz..nape ek sy tak leh bukak blog awak..huhu

sueshe said...

comeynye dia..bam2...cantik baju awak si kecik :)

izyan asimat said...

bestnye... cute je

ccake.... said...

ak ske gmbr 1st atirah!!!!hahaha

Atiqah Adnan said...

alaa nak jugaaa... huuu

fiszah_pjo said...

sue:..hehe..tq auntie..nk sedondon ngn mama..:)..

fiszah_pjo said...

yan: best2..nnti free2 buat la jugal:)

fiszah_pjo said...

ccake: kikiki..itu gmbr first cm da besar sgt kan..pose mcm da pandai je

fiszah_pjo said...

tiqah..;buat la dear..sure comel giler amel nanti :)..

ZERO VENDETTA said...

comel rupanya awak ni ya mama. suka2. cuma next time dpt pakai baju sedondon / color sedondon cthnya time mesti lg cantik kan

fiszah_pjo said...

zero..hhihihi..mama blushing kejap..tq2..comel sebab kamera trick je tu :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;