Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

permata hati kesayangan..Anak sulung kami : Nur Adriana Atirah Binti Syahnon

Lilypie Fourth Birthday tickers

Permata Hati kesayangan.. puteri ke dua, Nur Eryna Elisa Binti Syahnon

Lilypie First Birthday tickers

Followers

Saturday, June 2, 2012

red velvet cake : qoyyum is 22

as-salam

khamis mlm, my sis, Hasmah ada datang rumah bawak beberapa bahan untuk buat red velvet cake..dia sangat teruja nak buatkan boyfren dia red velvet cake..

alhamdulillah selesai buat kek..deko ringkas..finishing by hasmah..deko simple saya buat..hasmah tolong susun love love je...

resepi red velvet saya copy dari MYresepi.com.tapi tak follow sangat kuantiti pewarna merah tu..tkot terlalu banyak..end up memang agak pucat red velvet kami.huhu.patutnya kena ikut seperti arahan..huhu.akibat mahu kurangkan kuantiti pewarna merah, makanya warna kek red velvet sedikit pucat./uhuhuh..tp rasanya memang seeedaap :)

ok jugak kurangkan pewarna kan..baik untuk kesihatan(sedapkan hati sebab tensen je tengok warnanya..)
kami buat red velvet sebijik dan extranya buat cupcake..oleh sebab hasmah  nk celebrate harijadi Qoyyum Jumaat malam, maka takde pic kek yang telah dipotong..tunggu dia tagged nnti..





okes...ini je dulu :)

hasil dalam nya kita tunggu next update

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;