Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

permata hati kesayangan..Anak sulung kami : Nur Adriana Atirah Binti Syahnon

Lilypie Fourth Birthday tickers

Permata Hati kesayangan.. puteri ke dua, Nur Eryna Elisa Binti Syahnon

Lilypie First Birthday tickers

Followers

Thursday, June 21, 2012

Double intense gel Eyeliner by Silky Girl

as-salam

hari ni entry mengenai barang mekap..nak buat entry barangan mekap setiap hari khamis boleh x???

saya sukakan eyeliner..if apply eyeliner rasa mata besar dan nampak cantik..hihi..so far saya hanya guna 2 jenis je eyeliner..satu avon dan satu silky girl.hari ni nak cerita tentang Silky Girl aje :) (ini sebenarnya my sis, hasmah yg tertinggal..so bila dia tinggalkan saya guna la..hasilnya sgt bEst:)


review sikit tentang Double Intense Gel Eyeliner By Silky Girl.

  • waterproof(kalis air): sangat bagus..tidak dinafikan lagi..pakai sampai petang pun masih tidak luntur warnanya...tak perlu touch up:)
  • hitam pekat: hanya dengan sekali calitan, warna hitam pekat..menaikkan seri si pemakai..
  • tidak comot: ini paling bagus..jangan risau part comot2 ni..nampak kemas je bentuk mata korang nanti
  • comel dan handy : bekas yang comel..disertakan dengan berus yang sangat friendly user..even untuk beginner jugak sangat sesuai..senang dibawak kemana saja:)
  • harga berpatutan  : harganya sangat berpatutan dan mampu dimiliki..RM23.90
  • tahan lama: sekali beli tahan berbulan bulan :)
macam ni la rupa bentuk gel eyeliner ni...sangat seronok pakai oke! 



masa birthday atirah yang lepas, sy pakai eyeliner ni lah..sangat berpuas hati dengan eyeliner ni..Mac pun kalah uols..hahahha..sy pernah pakai Mac eyeliner yg pencil tu(guna akak punya..)hitam pekat tp comot if lama-lama(bila dah berpeluh)..so if pakai yg Silky Girl ni konfem tak comot if berpeluh2 pun :)


p/s: penjagaan mata harus titikberatkan..oleh utk untuk tanggalkan mekap mata elok sangat guna Eyemake-up removers..then basuh muka sampai bersih. jangan tonyoh kuat-kuat ye..bahagian mata kan sensititf dan cepat kering..oleh itu gunakan remover yang berkualiti..
saya guna Maybelinner eyemake-up remover :)

dah join ke belum says???lagi banyak income tau..join says!

p/s/s: hidup lebih sihat dan ceria..check this ya :)

5 comments:

Lina Rahim said...

Fiszah, kalau nak ambil wuduk, senang tanggal tak? ke kena remove dulu dgn make up removal?

fiszah_pjo said...

lina: ini waterproof dear..haha..nak amek wudhuk kena tanggalkan dengan eyemake-up remover//atau pun guna bby oil..then cuci muka dulu :)

WanDaH said...

testimonial mcm best ja.. hehe.. membuat diri ni meronta2 untuk beli nnti.. haha.. al maklumla dah mula berjinak2 untk mencantikkan rupa paras.. hikhik

WanDaH said...

NIce testimonial!.. haha. membuatkan diri ni meronta2 nak beli. almaklum la dah mula berjinak-jinak untuk mencatikkan rupa paras dan penampilan diri.. hehe..

fiszah_pjo said...

wan ros: hehhehe..cuba la,nanti sure makin gojes :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;