Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Followers

Monday, June 25, 2012

origami...so nostalgik!

as-salam..

korang dulu dulu pernah buat tak origami????dulu dulu kalau burung yang dari kertas tu sangat suka buat..angsa la..macam2 lagi..





korang tengok link ni..banyak cara dia ajar untuk buat origami..so nice..jom kita buat!!!nanti leh jadi perhiasan atau permainan untuk anak..balik nanti nak try la..nanti da pandai boleh ajar anak pulak kan!

2 comments:

ak yuyunz said...

thanks a lot dear! kebetulan saya baru nak cari pasal origami sebab my son adre dok sibuk suruh buatt bird la kapal la.. nak ingat balik masa dulu-dulu kita buat lupa dah..

interesting kan! =)

fiszah_pjo said...

kyuyunz..an..dulu kt skolah kita lumba lumba buat kan..sangt nice..tambah2 burung tu kan :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;