Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Followers

Wednesday, June 20, 2012

perlu rajin untuk penuhi keinginan...

as-salam

bercerita tentang keinginan...

preparation untuk raya..macam2 nak beli..nak baju raya lebih..nak kasut raya lebih..nak buat beg raya 2-3 biji..wawawa...nak deko atau tukar langsir..nak beli itu ..nak beli ni..nk tambah itu..nak tambah ini..waaa..sangat banyak keinginan.

tapi tak nak kacau duit gaji..kalau kacau harus la nanti tunggang langgang bayaran komitmen apa yg patut....untuk keinginan yang mengada2 tu, saya harus rajin!

hasil dari crochet alhamdulillah tak putus2..walaupun tak la sehebat otai2 crochet di YLM tu..masih ada tempahan..walaupun  10-30 hengget je sekali tempahan. tak beratus2 pun...alhamdulillah masih tak kosong baki dalam bank...biar membukit dulu bakinya..supaya dapat la penuhi keinginan yang mengada-ngada tu..

so saya perlu rajin..harus siapkan tempahan cepat2 agar tempahan yang lain akan masuk..

terima kasih pada yang sudi menyokong bisnes saya yang kecik tu :)

selamat berbisnes kawan2...


korang nk tengok tak bisnes kawan-kawan saya yang lain???



7 comments:

♥ Elin ♥ said...

elin doakan kamu pun berjaya dlm bisnes yg kamu ceburi skg nih.
semoga di permudahkan. begitu juga yani dan dnass collection.

inshallah.

azian abdullah said...

betul fiza. lagi2 org pompuan ni mcm2 ade dlm list. nak raya ni lagi lah... azian pun tgh berjinak2 nak join korang2 geng bisnes women ni. tp mcm shy2 cat lagi nak jual online :p

Mama Eika said...

btoi2...kcu duit gaji harus ada yg xbebayaq nnt...hg xpa pdai dok kait mengait...aku ni dok belasah duit laki aku mengoter seluaq la...aku xtau nak cr extra income sdiri

fiszah_pjo said...

elin: tq dear..semoga suksess :)

fiszah_pjo said...

azian..hehe..standard la mula2 memang malu..hehe..awak siapkan la blogshop bisnes awak tu..nanti leh link sekali..hehe :)..goodluck dear

fiszah_pjo said...

mama ieka: hehhee..tu la..takleh kacau duit gaji..klu sikit2 takpe lagi..ni keinginan melampau2..so takleh kacau byk2..hehe..nanti insyaallah ada rzeki dr extra income ko plak..takde extra income takpe..janji hemat berbelanja :)

Nurul Ilyani said...

tq fiza tlg promote...moga fiza pn berjaya dlm bisnes...amin

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;