Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Followers

Tuesday, June 12, 2012

my sweetie Atirah

as-salam..

sekarang usia atirah 1 tahun 3 minggu..atirah suka makan..nasi, buah, keropok..insyaallah atirah akan makan je sume..gula gula, roti, dan name it..tp kuantitinya tak banyak sangat,.suka if ada makanan...

sekarang da boleh berjalan lurus..kalau tak macam ketam..if pegang tangan die, tak kemana la perginya..jalan keliling mama aje la..hehe..sekarang sudah pandai ke depan secara lurus..tp belum boleh dikategorikan sebagai mahir berjalan..masih dalam fasa takut takut..

atirah ada 8 gigi setakat ni..rambut makin panjang..tapi sangat slow..sudah boleh dipakaikan headband dan cekak..headband maybe kurang suka..if cekak dia ok je..cuma mama tak pandai nk ikat rambut dia kemas2..lagi pun papa x suka..balik dari sekolah, kan cikgu ikatkan rambut..masuk jam 8 mlm untuk dinner, selalu papa tanggalkan ikatan rambut, basah2 kan sikit dengan air, then sikat semula..hehehe..kelakar..takot sangat anak rambut kerinting..ape la..da mmg gen ikal..hehe..





atirah nak balik palong time ni..jam 11 pagi hari sabtu lepas..baju ni auntie asna yang kasi sempena harijadi atirah yg lepas..butterfly yg dihandmadekan sendiri oleh asna..serius tak perasaan yg dia buat..ingat beli ready made dah ada..skirt jeans yg auntie asna kasi lom muat..nanti da besar sikit boleh pakai..

this colour was so nice..byk pulak baju dan dress atirah warna ungu..hehe..nice :)

9 comments:

Deq's Qienz said...

cumeiinya tirahhh..be a gud gurl ya :)

asna cute said...

yeay! boleh geng ngan aunty asna la byk baju warna purple gak hehe comelnyaaaa diaaa. haish.. hope 2nd baby nti asna dpt baby girl pula la =)

♥ Elin ♥ said...

p[

♥ Elin ♥ said...

waaahhh balik kampungggg........

kejar ayam lah ehh :P

fiszah_pjo said...

deq Qienz:..tq auntie..i will(said atirah)

fiszah_pjo said...

asna: hehe..leh jadi geng purple la ye..mama atirah suka warna coklat..hehe..if tk dpt 2nd bby gurl, leh cuba utk 3/4/5..utk gugurl..hehhe..

fiszah_pjo said...

elin: aah..balik kg,skang lom kejar ayam lg..tgk je dlu..hehe..tgk kambing atok..nnti da pandai berlari baru pandai kejar ayam kot

izyan asimat said...

hehe pndai da atirah jln.. insyirah jgk tamau jln lg... kalo pegang tgn je bru nk jln..

fiszah_pjo said...

yan: hehe..insyirah tak mau berjalan lg la tu..nk paut2 ngn ibu puas2.hehe..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;