Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

permata hati kesayangan..Anak sulung kami : Nur Adriana Atirah Binti Syahnon

Lilypie Fourth Birthday tickers

Permata Hati kesayangan.. puteri ke dua, Nur Eryna Elisa Binti Syahnon

Lilypie First Birthday tickers

Followers

Thursday, June 28, 2012

saya bertuah :hadiah dari Hana (1) : 22pcs crochet hook

as-salam...

dalam sejarah berblogging..saya dapat hadiah paling paling best..as crocheter, kalau dapat crochet hook ke, jarum ke, benang ke..itu paling menyeronokkan..kalau dapat hasil crochet  itu bonus paling besar..seronok sangat uols..

ini link yang saya bertuah tu..check this out!! (1) (2)

bertambah la koleksi jarum crochet saya..banyak tau hana kasi..siap dia hantar sendiri lagi..terima kasih sangat-sangat kt Hana..tinggi orangnya..manis sekali  :)..giveaway yang paling bermakna saya dapat :)

okes, saya dapat banyak dari hana, crochet hook, stitch marker, jarum , sweater dan topi..sangat cantik dan lumayan..oleh itu saya berhajat mahu buat entry untuk setiap barang yang saya dapat tu..uols tengok la ye kalau sudi :)mari cuci mata dengan crochet hook yang saya dapat..semuanya berjumlah 22 batang.sila jeles ye..kikiki






 yang berwarna warni tu range dari 2.0mm hingga 8.0mm..yang stainless still tu dari range 0.75mm ke 1.75mm.

okes la..oleh sebab teruja saya listdownkan saiz hook yang saya dapat tu.

0.75mm
1.0mm
1.05 mm
1.15mm
1.20mm
1.25 mm
1.30mm
1.40mm
1.50mm
1.75mm


2.0mm
3.0mm
3.5mm
4.0mm
4.5mm
5.0mm
5.5mm
6.0mm
6.5 mm
7.0mm
7.5 mm
8.0mm


 seronok sangat tambah-tambah pulak ini semuanya FREE..hadiah kan..boleh je beli kt luar.tp bila orang kasi free ni sangat2 la bersyukur..betul tak..lepas ni boleh la crochet apa sahaja..tak kira besar tak kira kecik

semangat nk crochet makin meluap2..cuma masa terhad..hukhuk..

saya nak paparkan 4 lagi benda yang hana kasi kt saya..tapi next entry ya :)

p/s: jangan lupa tengok video Libresse ni ye..comel je si hijau tu

4 comments:

♥ Elin ♥ said...

tahniah :)
lepas nih nak boking buatkan nama amani nak gantung dekat pintu bilik tidur blh x?

;p

hajat dah lama.
tp tgk ada pelbagai saiz rasa lagi serorok pulk nk tempah skg. :)

fiszah_pjo said...

elin: tq dear..sgt suka!
wall hanging ke dear..aiyo..tak pernah buat lagi la dear..hehe..but can try one day..tp sy amatur je la dear..tkot tak jadi

pizet said...

syok la...pasni lg byk hasil la dengan crochet tu

fiszah_pjo said...

pizet..banyk ker??hehe..tak larat gak nk buat selalu..hehe,,makan masa :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;