Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Followers

Wednesday, March 21, 2012

hanacraftworld giveaway (1st Giveaway)

as-salam..

hari ni ada blogwalking..dan nampak giveaway ni..hadiahnya sangat menarik..saya suka sangat2...
korang nk join??klik kt banner bawah ni ye:-


 syarat2nya;-
  • jadi follower beliau, 
  • harus ada blog sendiri
  • buat post pasal giveaway beliau
  • tarikh mula 19.3-10.4...
  • dan komen pada entry tersebut..senang.
giveaway ni dibuat sempena genap setahun umur anak beliau..waaa..sangat seronok hookay..sebab atirah saya pun da nak cukup setahun lagi 2 bulan..seronoknya kalau la saya yang menang giveaway ni..dapat la merasa baju yg dicrochet oleh beliau..

walaupun sy sendiri buat crochet2 ni..tapi saya tak pandai buat baju..buat headband dan topi boleh la,.so tabik spring kt HANA sebab pandai buat baju..mintak2 la rezeki atirah kali ni..mama suka sangat ngn crochet hook tu..sukeeeeee sangat..

ini atirah yg berusia 10 bulan....atirah nk baju dari auntie!hehhehe


6 comments:

Hana said...

alahai comelnye atirah.... :) auntie teringin sgt nak bg hadiah ni kat atirah...nanti kt tgk ye sape yg bertuah... :D

Hana said...

alahai comelnye atirah...auntie teringin sgt nak bg hadiah ni kat atirah...nanti kt tgk ye sape yg bertuah... :)gud luck dear...

fiszah_pjo said...

thanks auntie..insyaallah kalau ada rezeki atirah tak kemana kan:)..hehe,berdoa agar bertuah :)

Hana said...

btw, muka mama atirah ni mcm familiar la... kat mn ye prnh jumpe mama atirah ni??

fiszah_pjo said...

hana stay mana?pzah tak jumpa la gambar hana kt bllog hana tu..so tak dapat nk tengok muka..hehe..so takleh nk bygkan kt mana pernah jumpe..

pzah stay kt cheras, kl..kot2 satu kawasan ke..leh hana ajar knitting :)

Hana said...

sy duk petaling jaya...hm, tak sempat nak letak gmbr kat blog lg... :D

btw....tahniah!!anda terpilih sebagai pemenangnye... :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;