Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

permata hati kesayangan..Anak sulung kami : Nur Adriana Atirah Binti Syahnon

Lilypie Fourth Birthday tickers

Permata Hati kesayangan.. puteri ke dua, Nur Eryna Elisa Binti Syahnon

Lilypie First Birthday tickers

Followers

Monday, March 26, 2012

skb 04-08: selepas 3 tahun++..potluck 24.03.2012

as-salam...

hari sabtu lepas kami buat potluck di rumah aiman..tak ramai pun yang free..muka sama aje yg datang..hehe..
takpe la..next reunion pulak..ye la kan, nak gather semua orang susah la sikit..ada di Johor, ada di Penang, ada di Pahang, ada di Terengganu..

yang berkesempatan datang, saya satu keluarga, yan sekeluarga, wan sekeluarga, syarah sekeluarga,aziyati, sas daan anak sedara dan aiman sekeluarga selaku tuan rumah.

menu yang ada hasil potluck ye..saya bawak nasi impit dan rendang ayam. aiman sediakan KFC, yan bawak kek Secret Recipes, azi bawak puding karamel, sas bawak satay , syarah bawak  karipap besar dan wan bawak kek secret resepi jugak...

ada 5 baby hari tu, Atirah 10 bulan, Insyirah 9 bulan++, husna 5 bulan++, fateh 2 bulan++ dan sofea 2 bulan++. atirah la bby paling tua yang datang..hehe..baby comel2..yang besar dan pandai main2 atirah dan insyirah la..baby lain belum pandai lagi..

mari kita tengok gambar...ini semua gambar dari Facebook aiman..sy tak snap pic sebab bateri hp low..boley pulak tertinggal kamera T_T

seronok sangat dapat berkumpul..chit chat...catch up each other...makanan yg sedap..kenyang..da yg penting seronok!

kami sampai awal, azi, aiman, pzah dan yan

antara makanan yg terhidang

azi, sas dan bella...

auntie sas dan atirah

papa dan si boolat atirah

suasana..ibu ibu muda..hehe

baby sofea berkawan dengan baby husna,

our family potrait: hafiszah+syahnon= nur adriana atirah


mak aiman yg sporting dengan insyirah yg comel

family izyan+faizul=nur hannah insyirah

family syarah+naufal= nur afiqah sofea

baby2 comel

nak bergambar dengan kek..hehehe

family wan izyani+wan hafis=wan husna zara

semua orang perhatikan insyirah main ngn giraffe

with aiman..mama muhammad aref al  fateh


No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;