Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Followers

Friday, March 30, 2012

crochet HP cozy untuk cikgu ida

as-salam

semalam siapkan satu HP cozy untuk cikgu ieda...cikgu ida yang jaga atirah di Teratak Manja..hari ni last day dia di nursery tu..bercuti dari bekerja sebab nak jaga mak dia yang kurang sihat..

sebagai tanda ingatan, semoga cikgu ieda suka la walaupun kecik aje..terima kasih kerana layan dan jaga atirah dengan baik :)


p/s: banyak lagi projek terbengkalai...toaster ooooo toaster..bila nak ditutupi dengan crochet cover ni..sikit je lagi..tapi pending plak :(

3 comments:

rDnA said...

rajin mama atirah ni..senang ke buat ni fiszah?nak belajar la..

fiszah_pjo said...

rdna:
suka tengok benang2 tu..tu yg rajin siapkan//hehe...senang je rdna..pzah beljar 100% dari you tube aje..yg pentign beli crochet hook dan benang!..hehe

Lina Rahim said...

macam banyak je masa Fiszah ni..kalau Lina ni memang tak sempat la..banyak lagi thesis tak siap nak buat apa2 pun seriau je..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;