Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

permata hati kesayangan..Anak sulung kami : Nur Adriana Atirah Binti Syahnon

Lilypie Fourth Birthday tickers

Permata Hati kesayangan.. puteri ke dua, Nur Eryna Elisa Binti Syahnon

Lilypie First Birthday tickers

Followers

Thursday, March 29, 2012

melawat maksu afa di KMK-Changlun

as-salam..

ini entry yang basi..tapi fresh sebab baru dapat gambar untuk diuplaodkan.

haritu masa balik kedah 17/3 yang lepas, hari ahadnya kami singgah melawat adik bongsu saya di Matrikulasi Changlun, Kedah..bawakkan kek redvelvet sempena hari jadi maksu..yang ke19.kek ni saya buat pagi kamis selepas sembahyang subuh..cream cheese topping saya buat selepas balik kerja..konfem2 kek tu da sejuk kan..so senang la nk hias sikit2..simple je pon..

sempoi je kami pergi hari tu.pergi dua kereta sebab kami nk balik Kl terus lepas tu..mak ayah ikut jugak ..so ayah drive sendiri..

mari lihat gambar2..saya suka gambar2 ni sebab cerah..guna kamera ayah..mmg cun! even muka takde mekap,hahha
afa, mak, ayah, atirah, mat pizi, sy dan suami

tak plan pon nk coklat semua..tp baju tu yg available!

a part of my big family


atirah baru bangun tido sebenarnya

atirah bam bam..

my lovely parent!si comel da tak senang duduk

ini kek redvelvet+ cream cheese topping utk maksu afa

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;