Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

permata hati kesayangan..Anak sulung kami : Nur Adriana Atirah Binti Syahnon

Lilypie Fourth Birthday tickers

Permata Hati kesayangan.. puteri ke dua, Nur Eryna Elisa Binti Syahnon

Lilypie First Birthday tickers

Followers

Thursday, March 22, 2012

Atirah di Teratak Manja

as-salam

sudah hampir 6 bulan atirah di Teratak Manja..senang hati bila tinggalkan Atirah di sana..alhamdulillah semuanya baik baik saja..Atirah tak pernah lagi menangis sewaktu dihantar pagi2 ke Teratak Manja..masa balik pun jarang sangat nampak Atirah menangis..so saya assume semuanya baik-baik saja..

kadang2 tecer potongkan kuku Atirah if mama tak sempat potong..Tecer potong lebih cantik dan pendek..kalau mama yang potong, tak pendek sebab takut kena isi..eheh,,so bila tengok kuku atirah cantik aje senang hati.

semalam Tecer Ida ada uploadkan gambar Atirah waktu tengahari. cantik manis cik adik tu bergambar dengan kawan dia..saya kt opis rs lega sangat..Atirah da siap mandi wangi2..pakai baju cantik-cantik..

mari kita tengok gambar atirah di Teratak Manja semalam..

si bulat mama yg cantik!

atirah dan kawannya..

bila atirah pakai baju ni, nampak so gigirl..tok kasi..mekasih tok


gambar baru bangun tido sebelah petang dah ni
muka atirah bulat je kan..hehhee...


5 comments:

asna cute said...

alhamdulilahhh.. comel la atirah. nanti nk masuk setahun dah akak ada buat birthday party x? hehe

fiszah_pjo said...

tq asna,,,
akak nk buat besday party..tp hubby kurang setuju sebab rumah sempit..huhu..tgh pikir alternatif lain ni..hehhe

rDnA said...

Comeiiiinye atirah..aaah bulat muka atirah..

k|ree said...

naurah pun nak kena anta kat sana balik...sebab kita dah pindah opis..tak dapat nak antar situ lagi... :)

fiszah_pjo said...

rdna: tq..hehhe..muka bulat kan...hehe

kiree: nnti berkawan la mereka di teratak manja :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;