Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Followers

Tuesday, March 27, 2012

keinginan terbaru: cross sticth

as-salam

seperti dalam entry sebelum ni..memang seminggu dua ni keinginan untuk buat cross sticth telah muncul. dah google da cara nk buat dan bahan-bahan yang diperlukan..nampak mudah aje..

semalam lepas amik atirah singgah kejap kedai peralatan jahitan yang selalu singgah tu..sebelum ni singgah beli benang crochet aje..sekarang da servey2 barang lain pulak..seronok datang kedai ni..ini kedai jahit zaman dulu punya..so banyak hasil kraf zaman mak2 kita dulu ada terjual kt sini segala peralatannya..

kalau pergi kedai lain, susah nak jumpa barang2 yg lama2 ni..lama mean zaman mak-mak kita dulu..

ini project pertama yang bakal dibuat..jadi ke tak wallahualam..tapi belum buat la..sebab kain Aida belum beli..eehhehe..tulis aje dulu keinginan ni...semoga menjadi kenyataan dan boleh la gantung di dinding rumah :)

semoga berjaya fiszah!

2 comments:

Lina Rahim said...

semoga berjaya Fiszah..hehe..

kalau tangan lembut memang buat apa pun jadi..lainlah tangan Lina ni,nak buat apa pun tak pandai

fiszah_pjo said...

thanks lina...
hehe..lina pandai bab lain :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;