Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Followers

Monday, March 19, 2012

bergo-kart di tasik bandar darulaman, Jitra

as-salam

hari jumaat lepas beriadah sekeluarga di tasik bandar darulaman,Jitra, Kedah..setengah jam perjalanan dari rumah..jalan kampung je kan..so slow je la..

saja bawak si suami yang tak pernah datang di tasik ni..kt tasik ni sangat aktif dan ramai pengunjung..kalau tengok di tengah2 tasik banyak jugak "itik Gergasi" hehe.nak naik "itik Gergasi" tu pun kena beratur panjang..

selain dari "itik Gergasi" tu ada jugak "horse Riding"..untuk kanak2 sesuai la.naik atas kuda dan kuda pusing2 sikit..hehe..ada pelbagai lagi aktiviti yang menarik untuk disediakan.

saya dan suami main go-kart..jangan la korang bayangkan yg super hebat punye equipment ye,.ini biasa-biasa aje..rate pun murah aje,. rm15/person..seronok main go-kart ni..mula2 tak biasa bawak memang takut2..rasa keras betul stereng nya.so bawak pun slow2..tp sebenarnya go-kart ni kena bawak laju2..so memang sesuai drift la..time laju tu kita pusing stereng mudah..rasa ringan..

tok ayah jadi jurugambar..tok jadi pengasuh atirah..atirah makan aje..hehe..mari layan gambar..


atirah dan tok ayah

atirah dengan tok..suka dia minum air kelapa

papa dan mama racing

atirah makan betik pulak..hehe.comel budak ni

pandai tengok kamera bila tok ayah panggil

mama menang..tp selebet gile muka ..hehe

time ni papa tengah laju!

sebenarnya ini gambar mula2 race  (gambar tak ikut turutan)

si cantik manis in peach!

meet my lovely parent...puan sharifah dan encik johari :)

dah nak balik..da hampir senja da ni

atirah dan mama :)

atirah dan papa :)

lepas dari main2, singgah solat magrib di masjid dekat area kepala batas..rilex2 kejap then singgah dinner di restoran Alia...almaklum la..kami berlima aje..amakan kt kedai je la sekali sekala kan..hehe.kena sup tulang, balik rumah terbongkang kekenyangan..ehehe

bersambung lagi..........

3 comments:

Anonymous said...

dh lama cari tmpat go kart ney..kalo hari weekdays buka x?

fiszah_pjo said...

to anon:
tak sure la bukak ke tak weekdays..rasanya bukak je kot..kat tasik darulaman jitra..go n try..hehe/nice jugak la..

TheyCallMeMrRight said...

betoi ka menang? bukan suami saja bagi kalah? hehehe..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;