Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

permata hati kesayangan..Anak sulung kami : Nur Adriana Atirah Binti Syahnon

Lilypie Fourth Birthday tickers

Permata Hati kesayangan.. puteri ke dua, Nur Eryna Elisa Binti Syahnon

Lilypie First Birthday tickers

Followers

Friday, June 8, 2012

daftar Postpaid CELCOM :hanya dihujung jari! tak perlu ke branch lagi!

as-salam

untuk yang tidak tahu, abang ipar dan kakak saya ada bukak kedai telco Celcom di Cyberjaya..seperti entry ni :)
http://piecesofbrown.blogspot.com/2012/04/1412-atirah-di-majlis-pecah-tanah.html


mari saya terangkan serba ringkas mengenai offer ni..kenapa pilih Celcom?

1- widest coverage..
2-lower rates
3-fasters speed
4-best customer service



pakej ekskutif CE 50

untuk yang belum pernah guna postpaid, celcom CE 50 ni sangat sesuai untuk korang...monthly kena bayar RM50 je..tp kalau korang guna sangat banyak, harus la bayar lebih lagi ye.komitmen paling rendah!!!!

1-rate panggilan adalah rendah..hanya RM 0.15/seminit
2-12 sen utk sms untuk semua talian
3-30 sen untuk video call untuk semua talian
4-35 sen untuk mms semua talian..

if korang guna bil, better la request no yang cantik2..sebab prepaid memang tak cun no nya..if nak  no cun, contohnya 019-273XXXX..

yg XXXX ni kira 4 nombor terakhir la..buat yang tidak tahu,

untuk dapatkan siri yang sama 4 digit terakhir tu, seperti 1111, 2222, 3333,5555, 0000, korang perlu bayar tau..untuk gabungan 2 no pun perlu bayar,,contohnya 1212, 2111, 1122, 0002,0020 pun kena bayar..kira special no request la..tp kat sini saya offer pilihan no di bawah ni adalah free aje..

ape  yang korang perlu buat adalah register aje no baru tu dengan sy or abg ipar saya..
ini pilihan no nya :_

013
013-3472200
013-3474848
013-3476633
013-3478855
013-3480066
013-3481881
013-3482255
013-2484433
013-3486226
013-3496006
013-3496611
013-3497667
013-3498181
013-3436776


019
019-2778008
019-2780050
019- 2780550
019-2780900
019-2784044
019-2784464
019-2790202
019-2790660
019-2823434
 
satu lagi opsyen yang saya tawarkan adalah kekalkan nombor prepaid yang korang ada sekarang..tukar je ke postpaid CE50 ni..so tak payah korang risau if kawan2 susah cari..kekalkan no prepaid yang korang ade just tukar pakai bill..

kenapa nk berurusan je dengan saya?..korang boleh sms atau kol untuk konfemkan yg korang nk no mana..so kita buat urusan secara maya..korang tak payah walk-in ke kaunter celcom or mana2 cawangan lagi..yang paling penting adalah photocopy IC..ini memang penting untuk register no..if korang walk in kt branch pun sama je..kena kasi IC..

korang boleh kasi emel IC korang kt saya,,dan pembayaran rm50 dikenakan..untuk permulaan..jgn risau! rm50 tu bukan untuk saya ye..50 tu akan dikreditkan dalam bil bulanan anda..so, kami lakukan secara free aje!..nanti bil datang untuk bulan pertama tu akan ditolak dengan 50 rinngit tu la..

noted: akan ada charge utk duty setem..tak salah rm10..ini dalam bil korang nanti..


sekarang rm50 untuk pakai pospaid CE50..sangat berbaloi2..mari kita berurusan secara maya..

step by step
1.sms/ emelkan saya butiran anda
2.saya sah kan dokumen
3.bayar rm50
4.kasi alamat untuk pos simcard baru
5.1-2 hari(pos laju)
6.simcard sampai dan boleh guna!
7.hujung bulan bayar bil


untuk yang berada di CYBERJAYA, PUTRAJAYA atau KAJANG..boleh COD!..just call us



sms/emel saya ye: norhafiszah@gmail.com atau 013-3363 013


selain dari tu, korang yang nak langgan  pakej broadband atau data plan boleh emel untuk pertanyaan lanjut ye



8 comments:

sharEna said...

cyberjaya kat area mana nie yer? byk kedai kt sana skrg. so maybe kurang perasan hehe

rDnA said...

Baru nk tnya soalan yg sama,kedai ni kat mana? Selalu gak gi cyberjaya.kot2 boleh gi cuci mata kt kedai tu ke

hasmah said...

dekat neocyber.

fiszah_pjo said...

ena: hehe..pzah pun kurang jelas..adik da jawab da..dekat neocyber..takpe jap lg pzah kasi alamat lengkap ye :)

fiszah_pjo said...

rdna..nanti pzah edit balik letak alamat ye :).hihihi

fiszah_pjo said...

hasmah: tq for the info

tengku aeril said...

Mcn mna nk daftar yea

tengku aeril said...

Mcn mna nk daftar yea

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;