Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

permata hati kesayangan..Anak sulung kami : Nur Adriana Atirah Binti Syahnon

Lilypie Fourth Birthday tickers

Permata Hati kesayangan.. puteri ke dua, Nur Eryna Elisa Binti Syahnon

Lilypie First Birthday tickers

Followers

Wednesday, April 4, 2012

1.4.12: atirah di majlis pecah tanah

as-salam

ahad lepas, saya dan atirah pergi ke Cyberjaya..kakak saya buat majlis makan-makan dan bacaan yasin sempena pembukaan NASSKA COMMUNICATION SDN BHD..kedai telekomunikasi..dealer Celcom..

kedai ni sebenarnya da mula operasi awal tahun 2012..tapi baru kesempatan nak buat majlis bacaan yasin..
hanya mama dan atirah yang dapat join..papa kena kerja..so kami hang out berdua2 aje la...

tok ayah masak nasi beriani, sambal ayam, kurma daging, acar timun..saya sponsor agar2 lumut aje..malam sebelumnya ada buat apam polkadot..ingat nk bawak apam polkadot juge..tapi apam saya tak jadi..so bawak agar2 lumut aje la..

banyak gambar atirah aje..mari tengok gambar terbaru kami :)
antara tetamu yg hadir

hasmah dan kawan-kawannya

makan time

ada cabutan bertuah....


wowo...memang bertuah brother ni..menang hp

tok ayah dan atirah




ada muka tok ayah tak?

atirah dan maknyang
















 banyak lagi pics..tapi tak larat nk upload dah..okes...tata

2 comments:

ciNDerella stRikEr said...

comel skirt mama atirah. hehehe

fiszah_pjo said...

ehe..tq nad..skirt baru beli..tu yg rasmi tu..hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;