Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Followers

Friday, April 6, 2012

insuran utk atirah: medical Card

as-salam

hari ni baru dapat polisi dari ajen insuran a.k.a KOYAN( nama sebenarnya adalah  HAIZA..0126470829 member satu UTM dulu)
officially mama akan jadi pembayar bulanan untuk atirah..yang sudah pun bermula bulan lepas.
ini medical card untuk atirah...


untuk adik2 atirah nanti insyaallah kita tambah lagi..kan dah tercatat di dalam Alquran, setiap anak datang dengan rezeki masing-masing..maka tak perlu la risau anak ramai, insuran kena bayar pun tinggi..ada rezeki yang Allah sudah tetapkan...

mama dengan papa dilindungi oleh syarikat tempat bekerja aje..

untuk warga kl/selangor yg rasa2 nk dgr dan buat insuran/medical card ni korang leh kontek die ye..
saja promote member :)

mohd haiza :012 6470829

p/s: berdoa semoga papa berjaya temuduga kerja hari tu..supaya lebih terjamin medical cover utk satu family,semoga rezeki lebih bertambah..


4 comments:

Anonymous said...

alhamdulillah,tq pijo post,aku xtau pun ko tlg promote,rajin ko update blog

M.haiza said...

thanks pijo to promote,aku br tau

M.haiza said...

thanks pijo to promote

fiszah_pjo said...

koyan: my pleasure..hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;