Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Followers

Monday, April 16, 2012

crocodile sticth: projek 1: beg "Rosalinda de Amor"

as-salam.

entry bergambar cukup banyak hari ni..bagi yang mngikuti perihal beg yang saya kait guna kaedah crocodile stitch seperti entry yang lepas(part 1), hari ni saya paparkan hasil yang sudah siap..makan masa yang lama untuk siapkan beg ni..

ye la kan, bukan 24 jam crochet aje..bila terluang aje..bila atirah tido atau masa mengepam di opis..waktu lain tak leh nak buat..huhu..

kepada saya yang jarang nak beli handbag dan cerewet nk beli handbag..maka buat sendiri adalah alternatif. nak beli ada je halangannya..so kalau buat sendri kos sgt sedikit dan puas hati..hehe..walaupun pada pandangan orang lain, biasa-biasa aje..tp sy tetap puas hati :)


so weekend yang lepas saya kait sungguh2 untuk siapkan beg ni..beg yang simple seperti tuannya jugak..simple but yet so nice..tak gitu( okes...kasi la chance sikit tuan tanah puji diri sendiri..penat gak tau)
 
okey let see the croc beg!..






bila da siap satu beg ni terasa seronok pulak..lepas ni rasa nk crochet bag warna warni untuk atirah pulak..

p/s: tempahan topi lom setel lagi..uwaaaa..boleh tak rs mood nk buat topi takde..nk buat beg plak...

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;