Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

permata hati kesayangan..Anak sulung kami : Nur Adriana Atirah Binti Syahnon

Lilypie Fourth Birthday tickers

Permata Hati kesayangan.. puteri ke dua, Nur Eryna Elisa Binti Syahnon

Lilypie First Birthday tickers

Followers

Friday, April 27, 2012

mr Black in da house..

as-salam

Mr Black in da house..

alahai korang ni..suka imagine yang superb2 aje kan..keta sure mahal  yang korang pikir..semua itu salah!

haha..kami trade in cik koko(saga BLM) dengan kakaknye sahaja..masih lagi kereta sedan buatan malaysia..kereta buatan malaysia kan pembuatnya adalah PROTON dan PERODUA aje..

Proton mengeluarkan kereta jenis Sedan..
Perodua mengeluarkan kereta jenis"compact".

so korang teka la sampai betul..bukan Preve ye..masa kami booking dulu, preve belum keluar..so korang teka la lagi..

trade in cik koko sebab da busan, mahukan kereta yg lebih luas, mahu kereta auto, mahu bonet lebih luas..sebelum cik koko mula nak meragam dan mintak tukar itu ini, maka kami upgrade ke Mr Black..yup betul, cik koko sangat baik..belum lagi meragam.tak pernah tukar ape2 kecuali tayar yang sudah botak hari tu..

atirah baru je sorang..nanti kalau adik2 atirah lebih dari 3 baru berpikir nak pakai MPV..sekarang sedan adalah terbaik untuk keluarga kecik kami ni..

antara baucer yg kami dapat adalah percutian di Equatorial Hotel,Cameron Highland...rasa baru sangat pergi sana..(19/1/2012)..kalau tak pergi sayang pulak baucer tu...time limit adalah sebelum july 2012..

3 comments:

@}--niEra-- said...

tahniah keta baruuuu =)
meh let go kt aku la voucar tuh...

♥ Elin ♥ said...

inspira atau pesona...

blh ker dua jawapan.? hahha

fiszah_pjo said...

nira: nk letgo??hahha..harus dipikirkan sekali lg..tp worth it g cameron ni..ko nk g babymoon ye?????


elin..yeay..anda memang bijak..sebab lgpun jawapan harus antara dua tu je kan..hehhehe..sbg pekerja swasta yg gjinya adalah kecik..maka inspira bukan jawapannya..hahha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;