Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

permata hati kesayangan..Anak sulung kami : Nur Adriana Atirah Binti Syahnon

Lilypie Fourth Birthday tickers

Permata Hati kesayangan.. puteri ke dua, Nur Eryna Elisa Binti Syahnon

Lilypie First Birthday tickers

Followers

Monday, April 23, 2012

birthday Hussen di Yunkies Hut

as-salam

semalam kami pergi Yunkies Hut, bandar baru bangi celebrate besday hussen..haha..birthday boy yang belanja..hehe..boley camtu?

banyak yang diorang order..totalnya 10 orang..lebih kurang rm200++ jugak la cost damaged borned to birthday boy..hehe..

Atirah dua hari ni memang melekat aje ngn mama dia..sekarang dia da mula nak menangis beria kalau orang lain amek die..mula2 rasa sebab die lapar..ini da kenyang pun macam tu..ngn papa pun tak bape on..adoi..
da mula nak cengeng kalau jauh dari mama die..sedangkan tak jauh pun..nampak aje..tapi nk nagis macam orang nk bawak dia lari...makcik die nak amek sebab nak kasi chance mama nak makan dengan tenang.tapi tak tenang jugak..

atirah tengok mama sambil melirik mata sedih " please take me mama" cam tu la maksud pandangan dia..haish...

mari tengok gambar yg sedikit ni..sebelum kamera bateri out..ini je sempat snap..

hadiah dari kami yg warna merah tu :)



kawan-kawan kak tam

atirah smile aje..comot da baju..minum air milo tumpah dalam kete

suka betul dia..comel pic ni..mama suka!

kek comel dari kak  lang

muka mama berminyak2..huhu..tudung kelepet sebab kipas kuat

mama dan atirah..atirah da comot2 dah

tengah sibuk menyanyi lagu besday..oteh, usen, kak lang

tiup lilin besday boy

suka atirah tepuk2 tangan..

kak lang da preggy 4 bulan ++

thanks besday boy..sudi belanja kitorang
kak tam tu adik hubby...adik kepada kak tam adalah kak lang...usen anak ke-8...

selamat hari jadi Hussen..


No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;