Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Followers

Tuesday, April 17, 2012

atirah rajin mengemas...

as-salam

rajin2 jenguk la ye stok baju kurung kanak2 di entry bawah ye :)

hari minggu hari rilex2 bersama atirah.actually mama tak rilex mana pun..penat juge..hikhikhik,,tapi takpe la da memang itu tanggungjawab kan..

si atirah belum berjalan lagi..meniti dinding dan sofa da laju..mari kita tengok kesukaan atirah..selalu sangat "mengemas"..






memang kesukaan atirah tarik keluar semua bear biru tu..ada tak banyak pun,.lebih kurang 15 ekor dalam almari tu..set cawan pun die tarik keluar..set cawan tu doorgift orang kahwin aje..tak banyak pun..nasib baik buku2 berat,,die nak tarik tak boleh..

rak tv rendah..maka nak halang pun tak boleh..nak kunci pun tak boleh jugak..sebab sliding door je kan..nasib baik sebelah kiri dia tak kaco..situ ada album ngn astro..maybe sebab berat..so dia tak kacau

anak perempuan kan..naluri mengemas dari kecik dah ada..haha..boley gitu???

4 comments:

Nurul Ilyani said...

fiza bli stopper...yanie ltak tu gk...rak tv rumah yanie pn sliding gk :)

♥ Elin ♥ said...

banyk nyer bear biru tuh..borong ker...
sama la amani suke mengemas!! tarik sana sini lepas tuh tinggalkan!

fiszah_pjo said...

yani: ooo..ada stopper ek,okes nnti nk cr jugak..tq ek

elin:bear biru tu papa dapat.tebus time promo celcom hari tu..hihih.yup,,suke kemas then tinggalkna,haish la

ciNDerella stRikEr said...

pandai athirah tlg mama ye... mujur QQ xpandai jln lg. hehehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;