Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

permata hati kesayangan..Anak sulung kami : Nur Adriana Atirah Binti Syahnon

Lilypie Fourth Birthday tickers

Permata Hati kesayangan.. puteri ke dua, Nur Eryna Elisa Binti Syahnon

Lilypie First Birthday tickers

Followers

Wednesday, April 25, 2012

Jcard day @ midvalley 24&25 April

as-salam

semalam dan hari ni ada Jcard day dekat Midvalley.. oleh sebab memang dapat alert di sms lebih kurang 2 minggu, so makanya haruslah plan siap2 duitnya..

ada beberapa list yang dihajati. 1/2 dari list berjaya direalisasikan..separuh lagi tak berjaya sebab da penat dan tak berkenan di hati..

saya amik halfday..kebetulan si suami cuti..maka kami pergi time lunch hour..boleh plak time kami g ni parking FULL..siap ada guard tunggu depan entry..tak kasi masuk..tapi akhirnya kami dapat jugak parking..memang bercinta la jugak..

bila masuk je Jusco tu, memang sesak dengan orang..tambah2 bahagian groceries..pampers, sabun dan susu la paling ramai memborong..siap cakap ngn hubby, kita ke tgkat ats dulu..nanti da nak balik baru singgah bahagian pampers sume tu..tapi akhirnya tak singgah pun..sebab da surrender dan penat..kejar masa nak amek atirah kt Teratak Manja

rezeki kami la..banyak  barang kami beli 70%,,ada sampai 80% kami dapat.

antaranya:-
  • set comforter novelle dapat 80% dari rm509.00..siap dapat 2 bantal percuma
  • almari atirah dapat 80% dari rm109 (ini paling masyuk sekali sebab tinggal yg display aje..so lepas bodek2 die kasi jugak 80%..asalnya 15% je..tp lepas belek terperinci banyak la kami mintak)..tmpt yg lama da x muat..so kena la beli lg satu.
  • baju suami, baju atirah, kasut, seluar semuanya 70% diskaun(time ni la merasa baju branded sket..Poney ka..Seed ka..)
  • beli barang2 suami..
  • beli bunga-bunga, frame gambar,barang-barang dapur..dll
  • dan hal kecik2 yang lain
sedihnya barang mama satu pun tak beli..pusing semua bahagian baju wanita..satu floor den pusing..si suami pun da penat tolak troli.siap torai 5 pasang baju semua nya tak ok..sadis! kasut ngn henbeg mmg tak tengok sebab tak larat da.opss..silap..mama sempat beli kapas muka je T_T

tak la banyak sgt walaupun banyak jugak kami beli..tapi rasa sangat berbaloi la..banyak giler less..hehe..
 total damage dalam 300++ je..hari ni rasanya si suami dan adiknya nk g lagi kot..dorang nk beli baju& slipper kot.

memang berbaloi beli time Jcard day ni..paling gile baju budak2 la..baju lelaki pun ye..baju pompuan je tak best..ada sales tp baju tak cantik! bra banyak murah2..ini bagus..

tak snap gambar..sebab kamera da hampir rosak..skrin dia da mula mengecil..huhu..so takde mood nk tgkp gambar.

2 comments:

♥ Elin ♥ said...

dassshaaaattttt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

fiszah_pjo said...

hehheheh..dasat sebab yg murah je rembat,,yg mahal tak tgk pon..haha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;